- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.028
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet demek ki çok çabuk bulaşıyor.Bu da gösteriyor ki, bulaşması kolay bir virüs. Çok dikkatli olmamız lazım. Rabbim korusun
Eşime dedim bugün.hadi bu adamı ve ailesini karantinaya aldılar.bu adam uçakta,otobüste herkesle beraberdi.onlar türkiyenin her yerine dağıldılar.onları nasıl tespit etceklerŞehri açıklamıyorlar
Bizim buradaki araştırma Hastanesi karantinaya alınmış hasta bakmıyor,benim Dr da özel e geçmişEşime dedim bugün.hadi bu adamı ve ailesini karantinaya aldılar.bu adam uçakta,otobüste herkesle beraberdi.onlar türkiyenin her yerine dağıldılar.onları nasıl tespit etcekler
Senin kadar onlar da düşünüyordur dimi dedi bana
Boşamayı düşünüyorum
Bence boşanEşime dedim bugün.hadi bu adamı ve ailesini karantinaya aldılar.bu adam uçakta,otobüste herkesle beraberdi.onlar türkiyenin her yerine dağıldılar.onları nasıl tespit etcekler
Senin kadar onlar da düşünüyordur dimi dedi bana
Boşamayı düşünüyorum
Her şehirde aynı dedikodu çıkıyor galibaBizim buradaki araştırma Hastanesi karantinaya alınmış hasta bakmıyor,benim Dr da özel e geçmiş
Sorularıma tatmin edici cevaplar vermediği gibi beni küçük düşürüyorBence boşan
Galiba:) bence her şehirde var birkaç vaka herkes aciklananin kendi sehrinde olduğunu düşünüyor,nede olsa şehir soylemiyo sağlk bakanıHer şehirde aynı dedikodu çıkıyor galiba
Aynen öyle:))Her şehre uyarlanmış versiyonunu gördümGaliba:) bence her şehirde var birkaç vaka herkes aciklananin kendi sehrinde olduğunu düşünüyor,nede olsa şehir soylemiyo sağlk bakanı
Önca yılın hattı var madem,idare etSorularıma tatmin edici cevaplar vermediği gibi beni küçük düşürüyor
Anasının evi de yok göndersem
Sokaklarda corona olur hadi sonra boşayayım
Karantinayı da sordum benim bilir kişiye.Bizim buradaki araştırma Hastanesi karantinaya alınmış hasta bakmıyor,benim Dr da özel e geçmiş
Eeeee cevapKarantinayı da sordum benim bilir kişiye.
Herkesi ayrı odalara mı koyuyorlar?wc banyo işi nasıl oluyor?yemekleri filmlerdeki gibi kapı altından mı atılyorlar?boşları nasıl alıyorlar?
Önemli ama bunlar
Darlamışsın adamıKarantinayı da sordum benim bilir kişiye.
Herkesi ayrı odalara mı koyuyorlar?wc banyo işi nasıl oluyor?yemekleri filmlerdeki gibi kapı altından mı atılyorlar?boşları nasıl alıyorlar?
Önemli ama bunlar
Bana ses kaydi bile geldi hastane ekranında ölüm sebebi Corona yazıyormuşAynen öyle:))Her şehre uyarlanmış versiyonunu gördüm
Deli deli sorular sorma allasen dediEeeee cevap
Eldivensiz dokunmaYarın kargo gelecek bir gün kapının önünde bekleteyim.uzerine de kolanya sıkarım ,pinarim gelmedi gelirse onada öyle yapayım
Her ilde 1 veya 2 araştırma yada şehir hastaneleri korona için karantina alanı kabul edildi, bizim burada şevket yılmaz ve bursa şehir hastanesi ayrıldıBizim buradaki araştırma Hastanesi karantinaya alınmış hasta bakmıyor,benim Dr da özel e geçmiş
AbbowDeli deli sorular sorma allasen dedi