- 8 Haziran 2013
- 56.287
- 149.433
Döndüler şükür. Sıkıntı yok :)İyi canim çok şükür birşeyi yok, sizinkiler döndü mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndüler şükür. Sıkıntı yok :)İyi canim çok şükür birşeyi yok, sizinkiler döndü mu
Oh iyi iyi yaşlılar dikkat etsin ya bizde gitmiyoruz dede ye neneye cenaze falan derken çok kalabaliga girdik belli olmazDöndüler şükür. Sıkıntı yok :)
Allah akıl fikir versin bacım yaVallahi ya 8paket tuvalet kağıdı nedir aşı gibi sarılmış amcanın biri tuvalet kagitlarina
Bende gidecektim, erteledim. Ortalık durulmayınca kimse oldugu yerden kıpırdamasın,aynenOh iyi iyi yaşlılar dikkat etsin ya bizde gitmiyoruz dede ye neneye cenaze falan derken çok kalabaliga girdik belli olmaz
Bilirim kardeşim orda okurken getirmişti çok güzel bir şişede :))Ne kadar şanslıysam artık memleketim kolonya cenneti,evde en az 8 çeşit var
E dükkanımız ağzına kadar erzak dolu
Gerek kalmaz inşallah
Bu adam nereye sicacak videosu geldi aklımaVallahi ya 8paket tuvalet kağıdı nedir aşı gibi sarılmış amcanın biri tuvalet kagitlarina
Bilmiyorum ki mundari mundar temizler derler ya kim bilir ne yediler de geçtiEtkisi mi azalmış ilaç mı bulmuşlar nolmus anlamadım
Evet biliyorum. Biz o ülkelerde bu virüs çıkar çıkmaz sınırı kapatmisiz en büyük garantina bu oldu zaten bukadar zaman .Çin dahil 26ulke bize virüs için işbirliği teklif etmiş, tanı kiti bulduğumuz ve yayilmadigi için
Bilmiyorum ki mundari mundar temizler derler ya kim bilir ne yediler de geçti
Millet sürekli makarna yemeyi düşünüyor galiba:)makarna almıyor musun, kolonya falan makarna trendyolda 7.25 di
Gözünüz aydın canım:)Döndüler şükür. Sıkıntı yok :)
Doyurucu ya, ondan tercih ediliyor galiba hem bozulmuyor da :))Millet sürekli makarna yemeyi düşünüyor galiba:)
Sagol canımGözünüz aydın canım:)
makarna almıyor musun, kolonya falan makarna trendyolda 7.25 di
Hemşolarimda çareler tükenmez
Makarna tarifleri olsaydı keşke bu ayMillet sürekli makarna yemeyi düşünüyor galiba:)
en azından bulaşıcı değilMakarna yiyerek koronadan korunup kalp şekerden tansiyondan gidecek millet
Valla çok iyi olurduMakarna tarifleri olsaydı keşke bu ay
Herkeste bol bol mevcut sanırımValla çok iyi olurdu
Koronadan daha çok ölüm oluyor bu saydıklarım da felç kalma ihtimalide çok yükseken azından bulaşıcı değil