- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.029
Fakültede de hazırlık varmış. Her ihtimale karşı yaniHer ilde 1 veya 2 araştırma yada şehir hastaneleri korona için karantina alanı kabul edildi, bizim burada şevket yılmaz ve bursa şehir hastanesi ayrıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakültede de hazırlık varmış. Her ihtimale karşı yaniHer ilde 1 veya 2 araştırma yada şehir hastaneleri korona için karantina alanı kabul edildi, bizim burada şevket yılmaz ve bursa şehir hastanesi ayrıldı
Facedeki maske videolarını aç izle corona görse kaçar amcamin biri maske takıp kafasına damacana takmış biri soğan maskesi yapmış birinde sütyenDeli deli sorular sorma allasen dedi
Hepsi aynı cevredenmis
Sen bilirsin,photoshopBana ses kaydi bile geldi hastane ekranında ölüm sebebi Corona yazıyormuş
Ben leoparlı tanga gördüm tövbe estagfurullahFacedeki maske videolarını aç izle corona görse kaçar amcamin biri maske takıp kafasına damacana takmış biri soğan maskesi yapmış birinde sütyen
Fakültede de hazırlık varmış. Her ihtimale karşı yani
Kargocu kardeş birakiversin kapıya o kadar ellemisEldivensiz dokunma
Balkona atsın,gitsinKargocu kardeş birakiversin kapıya o kadar ellemis
Her ilde 1 veya 2 araştırma yada şehir hastaneleri korona için karantina alanı kabul edildi, bizim burada şevket yılmaz ve bursa şehir hastanesi ayrıldı
Arkadaşım söyledi,orda çalışıyor. Her ihtimale karşı bazı cihazlar taşındı dedi.Fakülteyi hasta yoğunluğu nedeniyle istemiyorlar galiba ki bencede en doğrusu, o nedenle şehir hastanesine ( doluluk oranı az ve şehir merkezine uzak) karar verilmişti ben öyle biliyorum
Aaa şevket yılmaz normal muayene vermiyor mu? Benim kalp ameliyatı olduğum hastaneHer ilde 1 veya 2 araştırma yada şehir hastaneleri korona için karantina alanı kabul edildi, bizim burada şevket yılmaz ve bursa şehir hastanesi ayrıldı
Pinarlar bozulur diğeri çalınırsaBalkona atsın,gitsin
Kalp ameliyatı mı?Aaa şevket yılmaz normal muayene vermiyor mu? Benim kalp ameliyatı olduğum hastane
Bdv ye gideyim mi konu açmaya
Sen balkonda bekleyeceksinPinarlar bozulur diğeri çalınırsa
Aç,bugün açilandan daha enteresan senin kiBdv ye gideyim mi konu açmaya
Yurdum insanıFacedeki maske videolarını aç izle corona görse kaçar amcamin biri maske takıp kafasına damacana takmış biri soğan maskesi yapmış birinde sütyen
Tövbe de yav,benden yana helal olsun . TamamBen cenazenin 7sine gidiyorum hakkınızı helal edin tarifimi karantinaya alinmadan yaparsam oylariniz bana
Arkadaşım söyledi,orda çalışıyor. Her ihtimale karşı bazı cihazlar taşındı dedi.
Aaa şevket yılmaz normal muayene vermiyor mu? Benim kalp ameliyatı olduğum hastane