- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
amin canimAllah'ım sonumuzu hayır etsin☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canimAllah'ım sonumuzu hayır etsin☹
Kaostan beslenen bir milletiz ,fırsatçılık için de abartiliyor benceİnşaallah doğrudur
kuru gidam cok var sadece kiymaydi kahvaltikti azalmis eksik gorecegiz pazaea kadarHemen stok yapın bence. Hele sen maşallah 4 cocugun varmış. 15 günlük mutfak ihtiyacın olsun evde. Sık markete gitmekte sakıncalı
İran da içkiden ölenler geldi aklımaCan korkusu malesef.
Yozgatta bi adam yoğurda Arap sabunu katmış yemiş. Zehirlenmiş. Rabbim akıl fikir versin.
Abartılmayacak şekilde olacak tabi. Adamın biri marketten 2 koli kolanya almış.Kaostan beslenen bir milletiz ,fırsatçılık için de abartiliyor bence
ne yapcakkis o kadr kolanyayi bulent ersoy gibi sut banyosu mu yapcak oda kolanya banyosu yapacakAbartılmayacak şekilde olacak tabi. Adamın biri marketten 2 koli kolanya almış.
Satmak için alıyordur. İşi fırsata çeviriyorlarne yapcakkis o kadr kolanyayi bulent ersoy gibi sut banyosu mu yapcak oda kolanya banyosu yapacak
makarna almıyor musun, kolonya falan makarna trendyolda 7.25 diSadece sigara stoğu yapıcam bugün
Aynı bende o teyze gibi oldum. Sirkeli suyla siliyorum her yeri. Bebeler her yeri elliyorDün alt komşumla korona temizliği yaptık
Baktım merdivenleri siliyo sirkeyle.kalk yatıp durma sirkeyle sil heryeri diye çemkirdi bana
Eşimi de ellerini sirkeli suyla yıkamadan salmamış yukarı
Ben virüs olsam bu teyzeye bulaşmam
Ne kadar şanslıysam artık memleketim kolonya cenneti,evde en az 8 çeşit varmakarna almıyor musun, kolonya falan makarna trendyolda 7.25 di
Ama ömrümü yedi dünden beriAynı bende o teyze gibi oldum. Sirkeli suyla siliyorum her yeri. Bebeler her yeri elliyor
Korkuyordur ne yapsınAma ömrümü yedi dünden beri
İnşaallah canım.Ne kadar şanslıysam artık memleketim kolonya cenneti,evde en az 8 çeşit var
E dükkanımız ağzına kadar erzak dolu
Gerek kalmaz inşallah
Çok korkuyo hem deKorkuyordur ne yapsın
İnşallah canımİnşaallah doğrudur
Aynen bende öyleyim. Hadi ben evdeyim, bir yere gitmem çocuklarla. Eşim dışarda, mecbur çalışıyor. İtalya gibi karantina olmuş olsa bile meslekten dolayı o yine dışarda olacak...Çok korkuyo hem de
İkinc vaka da çıktı.face çalkalanıyor
İnan ölmekten değil de sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum.
Bi de çıkacak kaostan daha çok korkuyorum