Bencede 101den geliyorum şimdi makarna reyonu boş bimde öyleKaostan beslenen bir milletiz ,fırsatçılık için de abartiliyor bence
Etkisi mi azalmış ilaç mı bulmuşlar nolmus anlamadımYaydiniz rahat ettiniz dedim içimden
Tütün alSadece sigara stoğu yapıcam bugün
Bence bilerek çekmişler gibi geldi. Endişeyi azaltmak içinEtkisi mi azalmış ilaç mı bulmuşlar nolmus anlamadım
Haberlerde de çıkıyor canım işe gitmeye başlamışlarBence bilerek çekmişler gibi geldi. Endişeyi azaltmak için
ŞaşırdımHaberlerde de çıkıyor canım işe gitmeye başlamışlar
Ya ilacı buldular bizden saklıyorlar gibi geliyo banaHaberlerde de çıkıyor canım işe gitmeye başlamışlar
bana sorarsaniz bu virus en cok avrupayi etkiliyor ve etlileyecek. nufuslari cok yasli. merkel almanyanin %70i etkilenebilir demisti.Ya ilacı buldular bizden saklıyorlar gibi geliyo bana
Orayı etkileşin zaten buraya gelmeseydi iyiydi.almayada buraya gelmeyen türk kaldimi ki.bana sorarsaniz bu virus en cok avrupayi etkiliyor ve etlileyecek. nufuslari cok yasli. merkel almanyanin %70i etkilenebilir demisti.
hepsinin işi gücu var kuzu. ha diye kalkip gelemezlerOrayı etkileşin zaten buraya gelmeseydi iyiydi.almayada buraya gelmeyen türk kaldimi ki.
Doğruhepsinin işi gücu var kuzu. ha diye kalkip gelemezler
Milletin paniği Corona dan beter yeminleBencede 101den geliyorum şimdi makarna reyonu boş bimde öyle
Vallahi ya 8paket tuvalet kağıdı nedir aşı gibi sarılmış amcanın biri tuvalet kagitlarinaMilletin paniği Corona dan beter yeminle
Birde çin hükümeti ABD yi suçluyor, bize ABD ordusu getirdi virüsüTrump bize açıklama borçlu demişŞaşırdım
Çin dahil 26ulke bize virüs için işbirliği teklif etmiş, tanı kiti bulduğumuz ve yayilmadigi içinYa ilacı buldular bizden saklıyorlar gibi geliyo bana
Baktım az önce. HaklılarBirde çin hükümeti ABD yi suçluyor, bize ABD ordusu getirdi virüsüTrump bize açıklama borçlu demiş
Bi markete gidip göremedim durumuVallahi ya 8paket tuvalet kağıdı nedir aşı gibi sarılmış amcanın biri tuvalet kagitlarina
Burda bizim toplu tüketim var raflar boş bayram alışverişine çıkmışlarBi markete gidip göremedim durumu
Çatlıyorum meraktan
Senin oglan nasıl oldu?Burda bizim toplu tüketim var raflar boş bayram alışverişine çıkmışlar
İyi canim çok şükür birşeyi yok, sizinkiler döndü muSenin oglan nasıl oldu?