- 24 Eylül 2018
- 97.466
- 293.028
Günaydın canım,inşallah hızlıca geçer gider ülkedenGünaydın
İkinci koronavirüs vakası da bulunmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım,inşallah hızlıca geçer gider ülkedenGünaydın
Aynı anda bozdurduk galiba bizde bozduk ertesi gün düştüBugün bakmadım, ablam yarim altini 1040 dan bozdurdu 2 gün önce
Şuan düşüşte haberin olsun eşim kırk yılda bir doğruyu bulduYok canım almadım benim param evde değer kazandı üstüne ekledim:)
Pakmaya ile mi eksimaya ile mi ?Ekmegimi de kendim yapıyorum. Sizde öyle yapın bence
NerdeGünaydın
Normal instant maya ile yapıyorum canım.Pakmaya ile mi eksimaya ile mi ?
hakiki ekşi maya güzel oluyor ama bulmak zor
İlk vakanın çevresinde olan biriymiş demelerine göre
İnşaallah canımGünaydın canım,inşallah hızlıca geçer gider ülkeden
Annem hep kendi yapardı mayasını evde Nisan yağmuru ile her sene tazelerdi ..Normal instant maya ile yapıyorum canım.
Ekşi maya yapmaya kalktım önceden, beceremedim :)
Özel mesajın kapalıAnnem hep kendi yapardı mayasını evde Nisan yağmuru ile her sene tazelerdi ..
Bana da öyle öğretmişti bir kere pakmaya ile yaptım hem çabuk bozuluyor hemde tadı uymuyor bize en iyisi pakmaya ile bazlama diğerini beceremez sem :))
Herşeyi kapatmıştım :))Özel mesajın kapalı
Yok artikkkkGünaydın
MalesefYok artikkkk
Hemen stok yapın bence. Hele sen maşallah 4 cocugun varmış. 15 günlük mutfak ihtiyacın olsun evde. Sık markete gitmekte sakıncalıAllahtan mevlut icin pirinc sekeri bol almistim iki paket mecimegim iki paket fasulyalem babunyamdA var sadece unum yok
Can korkusu malesef.Ben dün normal alışverişe çıktım maaş zamanı yaparız hep ama reyonlar azalmisti bayağı insanlar kıtlık var gibi davranıyor şuan