En rahatı doğurmamak@alsem mart doğumlu bir erkek çocuğu büyüttüm ben sorun martta doğması seninkinin
Seni bulmaya gerek yok. Önümüze düşüyorsun zaten habirewjejejBeni bulun instadan. Hepimizin ortak takip ettiği kişiler var şu sayfadaartık nasıl bulursunuz bilmem asasadfdfdff
O yalnız gitmiyor yanında kardeşleri oluyor geneldeArkadaşlar instada bi hesabı takip ediyorum, hatunun ikizleri var ama tüm Türkiye’yi gezdi desem yeridir. Ben oğlanla daha avm’ye bağrış çığrış olmadan gidemiyorum, bu hatuna maşallah
sizin hesabınızda da var mı bu hatun?
@Oriana sen de takip ediyor musun?
Kizida burda depresyona sokuyor sonraO yalnız gitmiyor yanında kardeşleri oluyor genelde
Maşallah maşallahArkadaşlar instada bi hesabı takip ediyorum, hatunun ikizleri var ama tüm Türkiye’yi gezdi desem yeridir. Ben oğlanla daha avm’ye bağrış çığrış olmadan gidemiyorum, bu hatuna maşallah
sizin hesabınızda da var mı bu hatun?
@Oriana sen de takip ediyor musun?
Sen yalnızmışsındır helal olsun vallaMaşallah maşallah
Bende öyleydim ikizlerde
Biz de Bursa’ya arabayla giderken Ankara’da, Konya’da falan kalıyoruz çoğu zaman, yolu iki güne bölüyoruz ki zıvanadan tam çıkmasın bizim velet.Biz bir Karadeniz e gidelim dedik. Küçük oğlanı bir yol tutuyor mahvettisürekli dur kalk yaptık
Aynen hep yalnızdım. Misafirim hiç eksik olmazdıSen yalnızmışsındır helal olsun valla
Ben de yolda senin oğlan gibiyim uzunyolları sevmiyorumBiz bir Karadeniz e gidelim dedik. Küçük oğlanı bir yol tutuyor mahvettisürekli dur kalk yaptık
Bir de benim Konya ya gitmek istememe şaşırıyorBiz de Bursa’ya arabayla giderken Ankara’da, Konya’da falan kalıyoruz çoğu zaman, yolu iki güne bölüyoruz ki zıvanadan tam çıkmasın bizim velet.
Meteler hep aynı demek kiBiz de Bursa’ya arabayla giderken Ankara’da, Konya’da falan kalıyoruz çoğu zaman, yolu iki güne bölüyoruz ki zıvanadan tam çıkmasın bizim velet.
Benimki mecburiyet, zaten yol üstü. Sen özellikle gitmek istiyorsun oraya nasıl bir motivasyonsa ahsjsjs şaka bir yana yine de bir kere de olsa gidip gezilmeli. Ama ömründe sadece bir kere.Bir de benim Konya ya gitmek istememe şaşırıyor
Birde acayip virajlı hiç dayanamıyorBen de yolda senin oğlan gibiyim uzunyolları sevmiyorum
Demek öyle haaaa. Hiç söylemedin. Bakalım Umaylar nasıl olurMeteler hep aynı demek ki
Ben de bir kere gidicem zaten kırklamıycamBenimki mecburiyet, zaten yol üstü. Sen özellikle gitmek istiyorsun oraya nasıl bir motivasyonsa ahsjsjs şaka bir yana yine de bir kere de olsa gidip gezilmeli. Ama ömründe sadece bir kere.
Umaylar tatlı bal olur prensesDemek öyle haaaa. Hiç söylemedin. Bakalım Umaylar nasıl olur
Şuan daha da zorAynen hep yalnızdım. Misafirim hiç eksik olmazdı
Sonra maddiyattan tatiller azaldı.
Oy kıyamamBirde acayip virajlı hiç dayanamıyor