- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
Erzincan kemaliye Refahiye yolu var. Aman Allah’ım ecel teri dökmek isteyen oradan geçsin navigasyon bizi oraya soktuOy kıyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzincan kemaliye Refahiye yolu var. Aman Allah’ım ecel teri dökmek isteyen oradan geçsin navigasyon bizi oraya soktuOy kıyamam
Erzincan kemaliye Refahiye yolu var. Aman Allah’ım ecel teri dökmek isteyen oradan geçsin navigasyon bizi oraya soktu
Adamın Burcu Koç. Ne yapsın garibimalsem mart doğumlu bir erkek çocuğu büyüttüm ben sorun martta doğması seninkinin
Bi haklılığın var ama bilemedim tam da şimdiEn rahatı doğurmamak
Eklemiyorsan o da senin ayıbınSeni bulmaya gerek yok. Önümüze düşüyorsun zaten habirewjejej
Bakıcı niyetine zaten onlar. Maaşsız bakıcıO yalnız gitmiyor yanında kardeşleri oluyor genelde
maşallah tabii canım hiz gözümüz yokMaşallah maşallah
Bende öyleydim ikizlerde
Allah bir daha göstermesin o yollarıO taraflara hiç gitmedim ama eşimin memlekete giderken de var böyle yol paraşütle atlanıyor hatta
Bir de Marmaris e giderken tıpkı bunun gibi yollardan geçmiştik hamile idim ben bir de o yaz ben
Ay Allah korusun,girilmez gerçektenAllah bir daha göstermesin o yolları
Yolları hiç korunaklı değil aşağısı uçurum
Arada ebebege girip şok geçiriyorum cancazim, bilemiyorum yaniAdamın Burcu Koç. Ne yapsın garibim
Bi haklılığın var ama bilemedim tam da şimdi
Eklemiyorsan o da senin ayıbın
Bakıcı niyetine zaten onlar. Maaşsız bakıcı
maşallah tabii canım hiz gözümüz yok
İmkansızŞuan daha da zor
Osundur inşallah dur bakalımEklemiyorsan o da senin ayıbın
Tamam silebilirsin. Güzel kadın görmeye tahammülüm yokOsundur inşallah dur bakalım
Bu koç beni arada deli ediyor büyüttüm yazmışım aynı yaşıt ya bizm oğlanlarAdamın Burcu Koç. Ne yapsın garibim
Bi haklılığın var ama bilemedim tam da şimdi
Eklemiyorsan o da senin ayıbın
Bakıcı niyetine zaten onlar. Maaşsız bakıcı
maşallah tabii canım hiz gözümüz yok
Benim de fit kadın görmeye.Tamam silebilirsin. Güzel kadın görmeye tahammülüm yok
Sen de mi ebebek halka arzına katıldın yoksa sndjjsjArada ebebege girip şok geçiriyorum cancazim, bilemiyorum yani
Erzincan kemaliye Refahiye yolu var. Aman Allah’ım ecel teri dökmek isteyen oradan geçsin navigasyon bizi oraya soktu
Dedi max 36 beden olan kadınBenim de fit kadın görmeye.
Heee gidip personeli denetliyorum, sonrada odama geçip klimanin karşısına geçip kahvemi yudumlarken kk ya giriyorumSen de mi ebebek halka arzına katıldın yoksa sndjjsj
XXL yim şuvanDedi max 36 beden olan kadın
E bi müsadenle doğuralı kaç zaman oldu şurdaXXL yim şuvan
Millet emzirdikçe kilo verir, ben kilo alıyorum.E bi müsadenle doğuralı kaç zaman oldu şurda