- 28 Haziran 2011
- 59.515
- 150.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirazida sevmedin dimi askolettaBana kuş yuvası da saçma geliyor. Başıma bir şey gelmeyecekse şeftali kurabiyeyi de sevmiyorum.
Efso olur amaKajulu kurabiye yapan niye yok ?
Bence de hemsomEfso olur ama
Bende merak ediyorum hep beraber öğreneceğiz canomTarifini çok merak ediyoz yağı dolaptan çıkar
Onu sana ayırdıkKajulu kurabiye yapan niye yok ?
acaba neden?Onu sana ayırdık
Kuş yuvasını bende yaptık hatta konum vardı bir yerlerdeOndan bir şey diyemiyeceğimBana kuş yuvası da saçma geliyor. Başıma bir şey gelmeyecekse şeftali kurabiyeyi de sevmiyorum.
Kirazı da tercih etmem, gıda boyalı bi kere ama o zaman sana oy vermiştim çünkü orijinal bir tarifti, sunumu da güzeldi.Kirazida sevmedin dimi askoletta
Amaç farklılık olsun yavrum yoksa gıda boyası yerine bende birsey bulamadım renk içinKirazı da tercih etmem, gıda boyalı bi kere ama o zaman sana oy vermiştim çünkü orijinal bir tarifti, sunumu da güzeldi.
Ama çok güzel görünüyorlar dı erik marmalatı yaptım kıpkırmızı rengi var denenebilir gibi renk içinAmaç farklılık olsun yavrum yoksa gıda boyası yerine bende birsey bulamadım renk için
Aaaa evet kuzum olabilir, ben o zaman akıl edemedim ohhh eline sağlık canım benimAma çok güzel görünüyorlar dı erik marmalatı yaptım kıpkırmızı rengi var denenebilir gibi renk için
Benim ilk iki arasında 1 yaş var gezebiliyordum 3 doğunca da öyle ama küçük oğlan la gifilmiyor?Arkadaşlar instada bi hesabı takip ediyorum, hatunun ikizleri var ama tüm Türkiye’yi gezdi desem yeridir. Ben oğlanla daha avm’ye bağrış çığrış olmadan gidemiyorum, bu hatuna maşallah
sizin hesabınızda da var mı bu hatun?
Oriana sen de takip ediyor musun?
Sen bu şakayı daha önce de yapmış olmana rağmen yine atladım düşünüyorum acaba kim o fenomen anne diye sjsjjsjskArkadaşlar instada bi hesabı takip ediyorum, hatunun ikizleri var ama tüm Türkiye’yi gezdi desem yeridir. Ben oğlanla daha avm’ye bağrış çığrış olmadan gidemiyorum, bu hatuna maşallah
sizin hesabınızda da var mı bu hatun?
Oriana sen de takip ediyor musun?
Maşallah nanecim Ben 1 çocukla diğer odaya zor geçiyorumBenim ilk iki arasında 1 yaş var gezebiliyordum 3 doğunca da öyle ama küçük oğlan la gifilmiyor?
Ayda bir bu şakayı yapmadan duramıyorum kadın full gezmede. hayır, bu hatunun yıllık izni kaç gün acaba diye düşünmeden edemiyorum bi yandanSen bu şakayı daha önce de yapmış olmana rağmen yine atladım düşünüyorum acaba kim o fenomen anne diye sjsjjsjsk