Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Nevoşum çok teşekkür ederim güzel yorumun için ama biraz şaşkınlık yaşıyor bir çok kişi sanırım bende haliyle şuanki oylamada bir tık çekimserlik yaşıyorum acaba haketmeden mi oy aldım diye çünkü bir kaç gündür bazı yorumlar beni düşündürdü ne yalan söyliyim

Zekta1 hak etmedi dedim gibi bir algı oluşmasın da anlatış tarzına kadar beğendiğim tarif aşağıda kaldı. Ona şaşırdım ben. Birinci tarifi tebrik ederim. Cocostar kurabiye sevdiğim kurabiyelerden biridir ki denemişliğim de var.

Not;
Mutfağa girmem ben yemek yeme dışında

Sonuna kadar hakediyorsun canım
Tarifin, sunumun cidden çok iyi
Şansına bu ay tariflerin hepsi çok iddialı ama senin tarifte öyle
Sen kendini çok geliştirdin, eleştiriye açıksın ve söz dinliyorsunSonuç bu

Yok canım biz hiç öyle anlamadık
Ama her türlü detay incelense ona göre oy verilse bence senin tarifin %100 ilk üçte olmalıydı
Ama işte hayaller gerçekler

Hayır hayır kesinlikle öyle bir algı değil kendi hissettiğimi belirtmek istedim tabiki eleştiri yapabilirsinde beğenmeyebilirsinde bir tel senin yorumun değil beni düşündüren kötü birşey olarak bahsetmiyorum sadece bir ufak çaplı acaba diğer kurabiyeler benden dahamı çok hakediyordu diye öyle bir sorguladım herkes emek verdi şu kurabiyelerden asla birine kimse kötü diyemez 4 oyum vardı 4 ünden birini kendime kullanmadım en beğendiklerime vericem dedim ve onlara verdim hatta en büyük rakibim şeftaliye verdim birini yine şu sonuca geleceğimi bilsem yine verirdim o ayrı mesele yanlış anlaşılmak istemem bu arada hissettiğimi belirtmek istedim sadece

Hangi kurabiye tarifiydi ilk üüçe girmesini beklediğin tarif
135 kişinin oyunu aldın(birisi de benim) haksızlık olur mu hiç. Eminim benim gibi yemeyen de çoktur ama çok cazibeli duruyor içinde dolgusuyla. İnsanın canı çekiyor

Yok canım biz hiç öyle anlamadık
Ama her türlü detay incelense ona göre oy verilse bence senin tarifin %100 ilk üçte olmalıydı
Ama işte hayaller gerçekler
Hayırlısı. Teşekkür ederim. O yüzden taktik değiştireceğim Taktikte de beceriksizim ya neyse, kendim yiyeceğim için karnım doyar en azından

Gerçekten hepsi harikaydı hepsi zor bir yarıştı bence.. Canımsın çok teşekkür ederim senin bana olan inancın yarışmaya devam etmemi sağladı

Ayy cansın ya çok sevindim böyle düşünmene

Hayırlısı. Teşekkür ederim. O yüzden taktik değiştireceğim Taktikte de beceriksizim ya neyse, kendim yiyeceğim için karnım doyar en azından
Bu demek oluyor devam ediyoruz
Şimdi biz yeni kategoriye her ayın birinde akşam 20.00 - 21.00 saatleri arasında başlıyoruz.
Genelde kategori sürpriz oluyor. Ama bu ay zor bir kategori olacak. Ondan ne olduğunu söyledim. Yöresel yemekler yapacağız. Ama öyle klasik mantı, sarma, içli köfte, gözleme, kuru dolma, yağlama, İskender gibi tarifler istemiyorum. Katılmak istersen yarın akşam tarif ayırtmak için beklerim.

Tüh yaa içli köfteyi kapacaktım

Neyse artık başka popili şeyler düşünürüm.

Tüh yaa içli köfteyi kapacaktım

Neyse artık başka popili şeyler düşünürüm.
O zaten yıllardır yasakKesin birinci olacak tarifleri vermiyorum. İki defa birincilik alan tarif tozlu raflara kaldırılıyor
Az bilinen ya da her yörede yapılmayan tarifler yapmak istiyorum.
Geçen yıl yaptık çok keyifliydi. Bu yıl daha güzel yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…