Nevoşum çok teşekkür ederim güzel yorumun içinİşte biz bu konudan çok rahatsız oluyoruz. Sende bu ay tecrübe ettin bizi en iyi artık sen anlarsın. Konulara, emeğe, içeriğe bakmadan burada bulunan görsele veya sevdikleri tatlar göre oy veriyorlar.Tamam verilsin tadını bilmiyorlar tabi ki görsele verilecek. Ama en azından konuları inceleseler. Bir beğeni, güzel bir yorum ekleseler Biz cidden büyük emek çekiyoruz. Bir ay uğraşıyoruz. Her detayı planlıyoruz.
Birde şu algı var. Zaten birinci belliKurabiye yarışması bu şekilde devam eder ve cocostar birinci olursa yapan arkadaş aramıza daha çok yeni katıldı.Çok kabiliyetli ve çabalıyor. İkinci kez birinci olacak.
Yani çabalayan, kk yı çözen, emek veren hakkettiği yere geliyor
Çok onore oldum efendim ❤Tamam tamam sen de doğum günüme gelebilirsin o kadar şey etme
Sonuna kadar hakediyorsun canımNevoşum çok teşekkür ederim güzel yorumun içinama biraz şaşkınlık yaşıyor bir çok kişi sanırım bende haliyle şuanki oylamada bir tık çekimserlik yaşıyorum acaba haketmeden mi oy aldım diye çünkü bir kaç gündür bazı yorumlar beni düşündürdü ne yalan söyliyim
Yok canım biz hiç öyle anlamadıkZekta1 hak etmedi dedim gibi bir algı oluşmasın da anlatış tarzına kadar beğendiğim tarif aşağıda kaldı. Ona şaşırdım ben. Birinci tarifi tebrik ederim. Cocostar kurabiye sevdiğim kurabiyelerden biridir ki denemişliğim de var.
Not;
Mutfağa girmem ben yemek yeme dışında
Hayır hayır kesinlikle öyle bir algı değil kendi hissettiğimi belirtmek istedim tabiki eleştiri yapabilirsinde beğenmeyebilirsinde bir tel senin yorumun değil beni düşündüren kötü birşey olarak bahsetmiyorum sadece bir ufak çaplı acaba diğer kurabiyeler benden dahamı çok hakediyordu diye öyle bir sorguladım herkes emek verdi şu kurabiyelerden asla birine kimse kötü diyemez 4 oyum vardı 4 ünden birini kendime kullanmadım en beğendiklerime vericem dedim ve onlara verdim hatta en büyük rakibim şeftaliye verdim birini yine şu sonuca geleceğimi bilsem yine verirdim o ayrı meseleZekta1 hak etmedi dedim gibi bir algı oluşmasın da anlatış tarzına kadar beğendiğim tarif aşağıda kaldı. Ona şaşırdım ben. Birinci tarifi tebrik ederim. Cocostar kurabiye sevdiğim kurabiyelerden biridir ki denemişliğim de var.
Not;
Mutfağa girmem ben yemek yeme dışında
Hangi kurabiye tarifiydi ilk üüçe girmesini beklediğin tarifAslında kafamdaki oylamada benim belirlediğim sunum, yapılış, reçete anlatış şekliydi. Oylamayı görünce baktım ki başkasına ait olan (benimki değil yani) ve malzemesine kadar beğendiğim kurabiye az puan almış ki ben ilk üçe girmesini bekliyordum. Sonradan oy verenler tariflere dönüp bakmıyor bence.
Belki de kurabiyeye özgüdür bu. Genelde oy verdiğim tariflerden biri birinci oluyordu. Bu sefer hiçbiri yok
135 kişinin oyunu aldın(birisi de benim) haksızlık olur mu hiç. Eminim benim gibi yemeyen de çoktur ama çok cazibeli duruyor içinde dolgusuyla. İnsanın canı çekiyorNevoşum çok teşekkür ederim güzel yorumun içinama biraz şaşkınlık yaşıyor bir çok kişi sanırım bende haliyle şuanki oylamada bir tık çekimserlik yaşıyorum acaba haketmeden mi oy aldım diye çünkü bir kaç gündür bazı yorumlar beni düşündürdü ne yalan söyliyim
Hayırlısı. Teşekkür ederim. O yüzden taktik değiştireceğimYok canım biz hiç öyle anlamadık
Ama her türlü detay incelense ona göre oy verilse bence senin tarifin %100 ilk üçte olmalıydı
Ama işte hayaller gerçekler
Gerçekten hepsi harikaydı hepsi zor bir yarıştı bence.. Canımsın çok teşekkür ederim senin bana olan inancın yarışmaya devam etmemi sağladıSonuna kadar hakediyorsun canım
Tarifin, sunumun cidden çok iyi
Şansına bu ay tariflerin hepsi çok iddialı ama senin tarifte öyle
Sen kendini çok geliştirdin, eleştiriye açıksın ve söz dinliyorsunSonuç bu
Ayy cansın ya çok sevindim böyle düşünmeneHangi kurabiye tarifiydi ilk üüçe girmesini beklediğin tarif
135 kişinin oyunu aldın(birisi de benim) haksızlık olur mu hiç. Eminim benim gibi yemeyen de çoktur ama çok cazibeli duruyor içinde dolgusuyla. İnsanın canı çekiyor
SöyleyememHangi kurabiye tarifiydi ilk üüçe girmesini beklediğin tarif
Bu demek oluyor devam ediyoruzHayırlısı. Teşekkür ederim. O yüzden taktik değiştireceğimTaktikte de beceriksizim ya neyse, kendim yiyeceğim için karnım doyar en azından
Tarifiniz ,sunumunuz başarılı idi gerçekten ,ben de tebrik ederimHayırlısı. Teşekkür ederim. O yüzden taktik değiştireceğimTaktikte de beceriksizim ya neyse, kendim yiyeceğim için karnım doyar en azından
Rica ederim canım benimGerçekten hepsi harikaydı hepsi zor bir yarıştı bence.. Canımsın çok teşekkür ederim senin bana olan inancın yarışmaya devam etmemi sağladı
Tüh yaa içli köfteyi kapacaktımBu demek oluyor devam ediyoruz
Şimdi biz yeni kategoriye her ayın birinde akşam 20.00 - 21.00 saatleri arasında başlıyoruz.
Genelde kategori sürpriz oluyor. Ama bu ay zor bir kategori olacak. Ondan ne olduğunu söyledim. Yöresel yemekler yapacağız. Ama öyle klasik mantı, sarma, içli köfte, gözleme, kuru dolma, yağlama, İskender gibi tarifler istemiyorum. Katılmak istersen yarın akşam tarif ayırtmak için beklerim.
Neden ki? Biz kendi aramızda yazdık hep şu tariften daha çok oy bekliyorduk, az oy aldı diye.Söyleyemem
O zaten yıllardır yasakTüh yaa içli köfteyi kapacaktım
Neyse artık başka popili şeyler düşünürüm.
Teşekkür ederim. En azından ailecek yedik. Yarışma bahanesiyle makinenin bataryalarını da şarj etmiş oldumTarifiniz ,sunumunuz başarılı idi gerçekten ,ben de tebrik ederim