Ona cok gulmustun de ondan hatırlıyorsuntolin ben seninle milattan önce bilmem ne zaman ne konuştuğumuzu hatırlayayım sen bana beğenmedim at
Atmam keeeeee.At bakayım
Bende sana atardım takma dişlerimiAtmam keeeeee.
Gerim gerim gerildim botoks yaptırdım sankiBayağı gerilmiştir kaç gündür. Biz ne güzel rahattık. 1. Ve 2.çok geriliyor arada fark olmayınca
Nevoş çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildirCanım ben rahmi aldırmak için doktora gittim. Doktor rahmi almak istemedi. Sadece miyomu ve polipleri alalım istedi. Bende açık ameliyat yapılacaksa hepsi alınsın dedim. Doktor o zaman polipleri alalım dedi. Polipleri aldı rahmi kazıdı. Bir gün akşama kadar hastanede kaldım. Geçen hafta poliplerin patoloji sonucu çıktı. Parçalarda kanser hücreleri varmış. Doktor tam zamanında aldığımızı söyledi.
Mirane spiral yani hormonlu spiral taktı. 3-5 ay deneyeceğiz. Eğer kanamam azalır ağrım kesilirse ameliyatı erteleyeceğiz. Doktor çok genç olduğumu vicdanen alamıyacağımı bir bunu deneyelim dedi. Üç ay sonra kontrole gideceğim. Bu arada operasyonu 11 Eylül de oldum. Yani iyileştim sayılır. Ondan bu ay kurabiye yapamadım
Bana da yaaaappppp.
Doğum günüme gelBana da yaaaappppp.
Nerde ne zaman ?Doğum günüme gel
Zaman gösterecek canım sağ olGerim gerim gerildim botoks yaptırdım sanki
Nevoş çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir
Çırağan da ,Ekim deNerde ne zaman ?
Piknik sepetim ve ben gelmek isterizÇırağanın önünde buluşup Ortaköy sahilde piknik yapacağız
Tamam yakana mor karanfil tak amaPiknik sepetim ve ben gelmek isteriz
TamamTamam yakana mor karanfil tak ama
Çok eğleneceyuk
Evet çırağanın önünde piknik qeyfi çok güzel olacakÇok eğleneceyuk
Daha ne ister insanEvet çırağanın önünde piknik qeyfi çok güzel olacak
Daha ne ister insan