Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Hayır birinci olmadı yanlış hatırlıyorsun
Hiç birinci olmadı o kurabiye
Onun sunum, tarif çok iyi ama kknın kriterleri farklı
Aslında kafamdaki oylamada benim belirlediğim sunum, yapılış, reçete anlatış şekliydi. Oylamayı görünce baktım ki başkasına ait olan (benimki değil yani) ve malzemesine kadar beğendiğim kurabiye az puan almış ki ben ilk üçe girmesini bekliyordum. Sonradan oy verenler tariflere dönüp bakmıyor bence.

Belki de kurabiyeye özgüdür bu. Genelde oy verdiğim tariflerden biri birinci oluyordu. Bu sefer hiçbiri yok

İşte biz bu konudan çok rahatsız oluyoruz. Sende bu ay tecrübe ettin bizi en iyi artık sen anlarsın. Konulara, emeğe, içeriğe bakmadan burada bulunan görsele veya sevdikleri tatlar göre oy veriyorlar. Tamam verilsin tadını bilmiyorlar tabi ki görsele verilecek. Ama en azından konuları inceleseler. Bir beğeni, güzel bir yorum ekleselerBiz cidden büyük emek çekiyoruz. Bir ay uğraşıyoruz. Her detayı planlıyoruz.
Birde şu algı var. Zaten birinci belliKurabiye yarışması bu şekilde devam eder ve cocostar birinci olursa yapan arkadaş aramıza daha çok yeni katıldı.Çok kabiliyetli ve çabalıyor. İkinci kez birinci olacak.
Yani çabalayan, kk yı çözen, emek veren hakkettiği yere geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…