Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine aynı saatte 20.00 - 21.00 arasındaBugün bitiyor yarışma Nevreste gel gelecek konu saat kaçta açılır
Üzülme gelecek ay ben seni üflüyorum ay tutuyorumBu ay da olmadı gelecek ay bomba gibi geleceğim ama
Zekta1 bak, aşkom seni okuyup üfledi üstüne kurşun döktü ve sonuçÜzülme gelecek ay ben seni üflüyorum ay tutuyorum
Aslında kafamdaki oylamada benim belirlediğim sunum, yapılış, reçete anlatış şekliydi. Oylamayı görünce baktım ki başkasına ait olan (benimki değil yani) ve malzemesine kadar beğendiğim kurabiye az puan almış ki ben ilk üçe girmesini bekliyordum. Sonradan oy verenler tariflere dönüp bakmıyor bence.Hayır birinci olmadı yanlış hatırlıyorsun
Hiç birinci olmadı o kurabiye
Onun sunum, tarif çok iyi ama kknın kriterleri farklı
Kakaolu bir kurabiye birinci oldu diye mutluyum amaÜzülme gelecek ay ben seni üflüyorum ay tutuyorum
Bir de inanmıyordu gündüz aşkomZekta1 bak, aşkom seni okuyup üfledi üstüne kurşun döktü ve sonuç
Aşkom beni okuyup üfler misinAma yarışma için değil genelÜzülme gelecek ay ben seni üflüyorum ay tutuyorum
Bilmiyor ablası daha öğrenecekBir de inanmıyordu gündüz aşkom
Her zaman duamdasın kiama ayrıca edeceğimAşkom beni okuyup üfler misinAma yarışma için değil genel
Affet beniBir de inanmıyordu gündüz aşkom
İşte biz bu konudan çok rahatsız oluyoruz. Sende bu ay tecrübe ettin bizi en iyi artık sen anlarsın. Konulara, emeğe, içeriğe bakmadan burada bulunan görsele veya sevdikleri tatlar göre oy veriyorlar. Tamam verilsin tadını bilmiyorlar tabi ki görsele verilecek. Ama en azından konuları inceleseler. Bir beğeni, güzel bir yorum ekleselerBiz cidden büyük emek çekiyoruz. Bir ay uğraşıyoruz. Her detayı planlıyoruz.Aslında kafamdaki oylamada benim belirlediğim sunum, yapılış, reçete anlatış şekliydi. Oylamayı görünce baktım ki başkasına ait olan ve malzemesine kadar beğendiğim kurabiye az puan almış ki ben ilk üçe girmesini bekliyordum. Sonradan oy verenler tariflere dönüp bakmıyor bence.
Belki de kurabiyeye özgüdür bu. Genelde oy verdiğim tariflerden biri birinci oluyordu. Bu sefer hiçbiri yok
Bir daha olmasın ,uykum geldi bak senin için bekliyorum buralardaAffet beni
CanımsınHer zaman duamdasın kiama ayrıca edeceğim
Canım aşkomCanımsın
Ben senin yüreğine çok inanıyorum zaten
Ayy canım kukrişim çok değerlisin artık benim içinBir daha olmasın ,uykum geldi bak senin için bekliyorum buralarda
Ki uyku benim en hassas noktam
Tamam tamam sen de doğum günüme gelebilirsin o kadar şey etmeAyy canım kukrişim çok değerlisin artık benim için