Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
İnşallah ağrın kesilir ablam

Evet daha çok gençsin nevos sen bi çocuk daha patlatirsin bence.

Yapanlar güzel yapıyor Allah var. Geçen sene de Amanati yapmıştı, onunki de güzeldi. Ama neden ya neden var böyle bir kurabiye? Hangi delinin aklına gelmiş bu acaba? Diğer lezzetli kurabiyelere haksızlık.
Bence bı tadın vallahi güzel hele kremasını bayıldım ben birde video çektim herkes istemeye başladı satışına başlicam agxgxggd

Canım benim ya, bu ay olmuşsun hem de yatak, yün yapıyorum diye giremedim, kaçırmışım. Tekrar geçmiş olsun canım. Peki kanserli hücre temizlendi değil mi, sorun yok değil mi?

Yalan söyleme çarpılırsın
96 kilomuyum ?
Ağzina zorla lokmami soktu nasil nevosumun yüzünden oluyormuş
Hem sen niye katılmıyorsun yarışmayabirdahakine maharetlerini görelim pilisss
Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.

Canım benim ya, bu ay olmuşsun hem de yatak, yün yapıyorum diye giremedim, kaçırmışım. Tekrar geçmiş olsun canım. Peki kanserli hücre temizlendi değil mi, sorun yok değil mi?
Evet canm temizlemiş. Yani normalde polip 1 cm görünüyordu ama daha fazla çıktı.
Artık zamana bırakacağız. Ağrılar azalırsa miyom biraz daha kalabilir. 10 cm e kadar olabilirmiş benim 6.5 cm.. Büyümezse problem olmaz. Bu takılan spiral endometriozis ve poliplere iyi gelebiliyormuş.Umarım işe yarar.

İnşallah ablacım hepsi geride kalacak daha iyi olacaksın inşallah çok dayandın
İnşallah canım
Ağrı eşiğim çok yüksek
Benim bu olduğum operasyonu geçen yıl arkadaşım oldu. Üç gün hastanede bir ay evde yattı. Ben ağrıyı hesaba almıyorum

96 kilomuyum ?

Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.
Nevosum yapmaz öyle şeyler
Kız valla katil merak ediyorum zorla yarışmaya sokacam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…