Foto at bakayım.96 kilomuyum ?
Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto at bakayım.96 kilomuyum ?
Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.
Hani paylaşmamışsın hep kandırmacaKitap topiğinde seni yendim kukri.
Daha önce katıldı. Ama o zamanlar bebeyi. Şimdi yemek yapabiliyorNevosum yapmaz öyle şeyler
Kız valla katil merak ediyorum zorla yarışmaya sokacam seni
Maşallah sana abla dayanıklısin bukadar sabrın sonu selamet olacakİnşallah canım
Ağrı eşiğim çok yüksek
Benim bu olduğum operasyonu geçen yıl arkadaşım oldu. Üç gün hastanede bir ay evde yattı. Ben ağrıyı hesaba almıyorum
Ay ben merak ediyorum ya varmı bana gosterinnnnDaha önce katıldı. Ama o zamanlar bebeyi. Şimdi yemek yapabiliyor
Koca gobeeeemle mi?Foto at bakayım.
Elimdeki son kitap bitsin gece paylaşacağım kukriye sen bittin .Hani paylaşmamışsın hep kandırmaca
Ben keklere katılacağım.Daha önce katıldı. Ama o zamanlar bebeyi. Şimdi yemek yapabiliyor
Olmaaassss nazar değer.Ay ben merak ediyorum ya varmı bana gosterinnnn
Dayanıklı değilim çok ağrı, çok acı çektim bunlar bana koymuyorMaşallah sana abla dayanıklısin bukadar sabrın sonu selamet olacak
At bakayımKoca gobeeeemle mi?
Elimdeki son kitap bitsin gece paylaşacağım kukriye sen bittin .
Ben keklere katılacağım.
Degmezz kukrisim kurşun döküyor döktururuz bişey kalmazOlmaaassss nazar değer.
Yemek tariflerine bak bulursunAy ben merak ediyorum ya varmı bana gosterinnnn
Bu benim okuyamamış halim bir kereKoca gobeeeemle mi?
Elimdeki son kitap bitsin gece paylaşacağım kukriye sen bittin .
Ben keklere katılacağım.
Browni yapacak airfry ileBen keklere katılacağım.
Kocaman sarılıyorum burdan ablaDayanıklı değilim çok ağrı, çok acı çektim bunlar bana koymuyor
Valla ben bulamam abla toliiiin bana cabıkkk tariflerini atYemek tariflerine bak bulursun
Asıl kendi nazar ediyor .Degmezz kukrisim kurşun döküyor döktururuz bişey kalmaz
Ay evet öyle yapcaaammm ne var .Browni yapacak airfry ile
Ne yapabiliyor ki aşkoDaha önce katıldı. Ama o zamanlar bebeyi. Şimdi yemek yapabiliyor
Sen benim yumurta kırma tarifimi biliyor musun ? Çok meşhurdur o.Valla ben bulamam abla toliiiin bana cabıkkk tariflerini at
Sonra vursun beniValla ben bulamam abla toliiiin bana cabıkkk tariflerini at
Browni yapınca resim bekliyoruzAsıl kendi nazar ediyor .
Ay evet öyle yapcaaammm ne var .