Ameliyat oldum benAman o ne bilir kurabiye yapmayı.
Düşerse benimki düşer senin tacın yok ki.Elbisemin kuyruğundan tut çıkayım.Dikkat et tacımız düşmesin
Mis gibi brownim 3 de kaldı şeftali kurabiye yüzünden bende boykot ediyorumŞeftali yemek istesem gider gerçek şeftali yerim.
Geçmişler olsun çiçeeeeemmmmmmAmeliyat oldum bengeçmiş olsun dedin mi
Var işteDüşerse benimki düşer senin tacın yok ki.
Yok iste .Var işte
Ben şok ben iptal güzel bişey dediGeçmişler olsun çiçeeeeemmmmmm
Çok beğenmişim demek ki benim birimcimdiHayır birinci olmadı yanlış hatırlıyorsun
Hiç birinci olmadı o kurabiye
Onun sunum, tarif çok iyi ama kknın kriterleri farklı
Topunuzu keserim ha.Ben şok ben iptal güzel bişey dedi
Valla Konya'ya özel bıçak arası yapar üzerineTopunuzu keserim ha.
Aynen kurabiye sıkacağında da yapsa görüntü kıvam çok ustaca idi. İncir kurabiye de çekimi çok profesyonelce geldi bana, biraz daha aydınlık olsa belki daha farklı olurdu sonuç.Bence de o über bir şeydi.
3. veya 4. OlmuştuÇok beğenmişim demek ki benim birimcimdi
Ne ameliyatı NevoşAmeliyat oldum bengeçmiş olsun dedin mi
Ama sen bu nevosun bana neler yaptığını biliyormusun onun yüzünden 98 kilo oldum .Valla Konya'ya özel bıçak arası yapar üzerinesıkar yerim toliiiii .
Canım ben rahmi aldırmak için doktora gittim. Doktor rahmi almak istemedi. Sadece miyomu ve polipleri alalım istedi. Bende açık ameliyat yapılacaksa hepsi alınsın dedim. Doktor o zaman polipleri alalım dedi. Polipleri aldı rahmi kazıdı. Bir gün akşama kadar hastanede kaldım. Geçen hafta poliplerin patoloji sonucu çıktı. Parçalarda kanser hücreleri varmış. Doktor tam zamanında aldığımızı söyledi.Ne ameliyatı NevoşSiteye gelmediğim zamanlarda mı oldun, rahim alındı mı? Nasılsın ya, ağrıların geçti mi, ay çok şaşırdım şimdi
Yalan söyleme çarpılırsınAma sen bu nevosun bana neler yaptığını biliyormusun onun yüzünden 98 kilo oldum .
Ağzina zorla lokmami soktu nasil nevosumun yüzünden oluyormuşAma sen bu nevosun bana neler yaptığını biliyormusun onun yüzünden 98 kilo oldum .