Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
rg7Wk1.gif

Var dedim :işsiz:

Ne ameliyatı Nevoş🤔 Siteye gelmediğim zamanlarda mı oldun, rahim alındı mı? 🤔Nasılsın ya, ağrıların geçti mi, ay çok şaşırdım şimdi :skandal:
Canım ben rahmi aldırmak için doktora gittim. Doktor rahmi almak istemedi. Sadece miyomu ve polipleri alalım istedi. Bende açık ameliyat yapılacaksa hepsi alınsın dedim. Doktor o zaman polipleri alalım dedi. Polipleri aldı rahmi kazıdı. Bir gün akşama kadar hastanede kaldım. Geçen hafta poliplerin patoloji sonucu çıktı. Parçalarda kanser hücreleri varmış. Doktor tam zamanında aldığımızı söyledi.
Mirane spiral yani hormonlu spiral taktı. 3-5 ay deneyeceğiz. Eğer kanamam azalır ağrım kesilirse ameliyatı erteleyeceğiz. Doktor çok genç olduğumu vicdanen alamıyacağımı bir bunu deneyelim dedi. Üç ay sonra kontrole gideceğim. Bu arada operasyonu 11 Eylül de oldum. Yani iyileştim sayılır. Ondan bu ay kurabiye yapamadım☺️

Ama sen bu nevosun bana neler yaptığını biliyormusun onun yüzünden 98 kilo oldum .
Ağzina zorla lokmami soktu nasil nevosumun yüzünden oluyormuş🤨🤣
Hem sen niye katılmıyorsun yarışmaya🤨birdahakine maharetlerini görelim pilisss 👀

X