- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Kesinlikle evetEvet oda şaşırttı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle evetEvet oda şaşırttı beni
İlklerde derken 6.sıradayım ama diğerleri de çok güzel yapacak bir şey yokÇok güzel yapmış ama ilklerde olması doğal
Hayır birinci olmadı yanlış hatırlıyorsunİsabel yapınca 1.olmuştu diye aklımda kalmış ama emin değilim Ben de 1.lik beklemiyordum, hatta bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum mesela pastane kurabiyesi gibi.
Hem güzel hem adı varÇok güzel yapmış ama ilklerde olması doğal
Yetti artık bu nedir yaaŞeftalinin günahını alıyorsunuz
Bence de o über bir şeydi.İsabel yapınca 1.olmuştu diye aklımda kalmış ama emin değilim Ben de 1.lik beklemiyordum, hatta bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum mesela pastane kurabiyesi gibi.
Ama hiç birinci olmadı be yapalımYetti artık bu nedir yaa
Olsa da kurtulsak, onun yüzünden tıkanıyoruz.Ama hiç birinci olmadı be yapalım
İki defa olması lazımOlsa da kurtulsak, onun yüzünden tıkanıyoruz.
Benim motebolizma yaşım bile 13 ne diyorsunuz siiiz valla bak öyle çıktıArtık yaşlandın
Yapanlar güzel yapıyor Allah var. Geçen sene de Amanati yapmıştı, onunki de güzeldi. Ama neden ya neden var böyle bir kurabiye? Hangi delinin aklına gelmiş bu acaba? Diğer lezzetli kurabiyelere haksızlık.Şeftaliyle ne derdiniz var Cemoos gel kız kurabiyene laf attı türkan
Sen zaten yıllardır 29 sunBenim motebolizma yaşım bile 13 ne diyorsunuz siiiz valla bak öyle çıktı
Nevoş yok ki zaten bu ayKukriyeyle nevriyeyi alın pistten.
Tamam işte bunun için önce birinciyi olması lazım.İki defa olması lazım
Aman o ne bilir kurabiye yapmayı.Nevoş yok ki zaten bu ay
Elbisemin kuyruğundan tut çıkayım. Dikkat et tacımız düşmesinKukriyeyle nevriyeyi alın pistten.
Hadi 30 diyeceğim buseferSen zaten yıllardır 29 sun