Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Canım ben rahmi aldırmak için doktora gittim. Doktor rahmi almak istemedi. Sadece miyomu ve polipleri alalım istedi. Bende açık ameliyat yapılacaksa hepsi alınsın dedim. Doktor o zaman polipleri alalım dedi. Polipleri aldı rahmi kazıdı. Bir gün akşama kadar hastanede kaldım. Geçen hafta poliplerin patoloji sonucu çıktı. Parçalarda kanser hücreleri varmış. Doktor tam zamanında aldığımızı söyledi.
Mirane spiral yani hormonlu spiral taktı. 3-5 ay deneyeceğiz. Eğer kanamam azalır ağrım kesilirse ameliyatı erteleyeceğiz. Doktor çok genç olduğumu vicdanen alamıyacağımı bir bunu deneyelim dedi. Üç ay sonra kontrole gideceğim. Bu arada operasyonu 11 Eylül de oldum. Yani iyileştim sayılır. Ondan bu ay kurabiye yapamadım☺️
İnşallah ağrın kesilir ablam😘

Canım ben rahmi aldırmak için doktora gittim. Doktor rahmi almak istemedi. Sadece miyomu ve polipleri alalım istedi. Bende açık ameliyat yapılacaksa hepsi alınsın dedim. Doktor o zaman polipleri alalım dedi. Polipleri aldı rahmi kazıdı. Bir gün akşama kadar hastanede kaldım. Geçen hafta poliplerin patoloji sonucu çıktı. Parçalarda kanser hücreleri varmış. Doktor tam zamanında aldığımızı söyledi.
Mirane spiral yani hormonlu spiral taktı. 3-5 ay deneyeceğiz. Eğer kanamam azalır ağrım kesilirse ameliyatı erteleyeceğiz. Doktor çok genç olduğumu vicdanen alamıyacağımı bir bunu deneyelim dedi. Üç ay sonra kontrole gideceğim. Bu arada operasyonu 11 Eylül de oldum. Yani iyileştim sayılır. Ondan bu ay kurabiye yapamadım☺️
Evet daha çok gençsin nevos sen bi çocuk daha patlatirsin bence.

Yapanlar güzel yapıyor Allah var. Geçen sene de Amanati yapmıştı, onunki de güzeldi. Ama neden ya neden var böyle bir kurabiye? Hangi delinin aklına gelmiş bu acaba? Diğer lezzetli kurabiyelere haksızlık. 😂
Bence bı tadın vallahi güzel hele kremasını bayıldım ben birde video çektim herkes istemeye başladı satışına başlicam agxgxggd

Mirane spiral yani hormonlu spiral taktı. 3-5 ay deneyeceğiz. Eğer kanamam azalır ağrım kesilirse ameliyatı eryeleyeceğiz. Doktor çok genç olduğumu vicdanen alamıyacağımı bir bunu deneyelim dedi. Üç ay sonra kontrole gideceğim. Bu arada operasyonu 11 Eylül de oldum. Yani iyileştim sayılır. Ondan bu ay kurabiye yapamadım☺️
Canım benim ya, bu ay olmuşsun hem de yatak, yün yapıyorum diye giremedim, kaçırmışım. Tekrar geçmiş olsun canım. Peki kanserli hücre temizlendi değil mi, sorun yok değil mi?

Yalan söyleme çarpılırsın🤣
96 kilomuyum ?
Ağzina zorla lokmami soktu nasil nevosumun yüzünden oluyormuş🤨🤣
Hem sen niye katılmıyorsun yarışmaya🤨birdahakine maharetlerini görelim pilisss 👀
Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.

Canım benim ya, bu ay olmuşsun hem de yatak, yün yapıyorum diye giremedim, kaçırmışım. Tekrar geçmiş olsun canım. Peki kanserli hücre temizlendi değil mi, sorun yok değil mi?
Evet canm temizlemiş. Yani normalde polip 1 cm görünüyordu ama daha fazla çıktı.
Artık zamana bırakacağız. Ağrılar azalırsa miyom biraz daha kalabilir. 10 cm e kadar olabilirmiş benim 6.5 cm.. Büyümezse problem olmaz. Bu takılan spiral endometriozis ve poliplere iyi gelebiliyormuş.Umarım işe yarar.

İnşallah ablacım hepsi geride kalacak daha iyi olacaksın inşallah 🤲 çok dayandın☹️
İnşallah canım 🥰
Ağrı eşiğim çok yüksek😁
Benim bu olduğum operasyonu geçen yıl arkadaşım oldu. Üç gün hastanede bir ay evde yattı. Ben ağrıyı hesaba almıyorum😁

96 kilomuyum ?

Bana duygusal şiddet yapıyor ben de mecburen kendimi yemeğe veriyorum . Ben kesin birinci olurdum o yüzden katılmadım hih.
Nevosum yapmaz öyle şeyler🤫
Kız valla katil merak ediyorum zorla yarışmaya sokacam seni🤣

X