- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Bizim avamız yeter aşkoBiz napalım bebeler basmış burayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim avamız yeter aşkoBiz napalım bebeler basmış burayı
Sen de işte mekanın sahibi geldi deBebeleri pistten alın pilissss
Biz ayrı bir kategorideyiz benzerimiz yokBizim avamız yeter aşko
Ne yollar aştık geldik buralaraSen de işte mekanın sahibi geldi de
YessssBiz ayrı bir kategorideyiz benzerimiz yok
Nerden bilsinlerNe yollar aştık geldik buralara
Artık yaşlandınNe yollar aştık geldik buralara
Şeftalinin günahını alıyorsunuzBu ne be oylama değişmiş. Allahım sabır yine mi şeftali birinci olmayıp oyları baltalayacak.
Bayağı gerilmiştir kaç gündür. Biz ne güzel rahattık. 1. Ve 2.çok geriliyor arada fark olmayıncaŞeftalinin günahını alıyorsunuz
Fark açılmışBayağı gerilmiştir kaç gündür. Biz ne güzel rahattık. 1. Ve 2.çok geriliyor arada fark olmayınca
5.liği de kaptırmışımFark açılmış
Yine ilklerdesinUn kurabiyesi birinci olamıyor ama hiç çok sonlarda kalmıyor5.liği de kaptırmışım
İsabel yapınca 1.olmuştu diye aklımda kalmış ama emin değilim Ben de 1.lik beklemiyordum, hatta bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum mesela pastane kurabiyesi gibi.Yine ilklerdesinUn kurabiyesi birinci olamıyor ama hiç çok sonlarda kalmıyor
Çok güzel yapmış ama ilklerde olması doğalYine ilklerdesinUn kurabiyesi birinci olamıyor ama hiç çok sonlarda kalmıyor
Mesela Kukrim'in tarifi ,bence çok daha fazla oy almalıydıİsabel yapınca 1.olmuştu diye aklımda kalmış ama emin değilim Ben de 1.lik beklemiyordum, hatta bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum mesela pastane kurabiyesi gibi.
Evet oda şaşırttı beniMesela Kukrim'in tarifi ,bence çok daha fazla oy almalıydı