Cartier kardeşliği
Çok geçmiş olsunSevindim senin adına moralim 0 da ağrı kesici etkisi geçince ağlıyor kızım çok zormus kabakulak geçirmek ilk defa yaşadım çocuklarımda
Güzel günlerde kullan
Çok gecmiş olsunSevindim senin adına moralim 0 da ağrı kesici etkisi geçince ağlıyor kızım çok zormus kabakulak geçirmek ilk defa yaşadım çocuklarımda
Off çok zor kabakulakSevindim senin adına moralim 0 da ağrı kesici etkisi geçince ağlıyor kızım çok zormus kabakulak geçirmek ilk defa yaşadım çocuklarımda
Oo yakışmış güle güle kullan
Deynom sen bilirsin sende yaşamıştık üfürüpümün tesirini yıllar önceHain domdom yeni aklıma geldi. Ben de diyorum ne eksik.Kaç kategoridir bana üflemiyorsun. Bana ihanet edip başkalarına üfledin demek
İyiyim aretim, evdeyim yineAretimnapıyorsun
İyi ol aşkomİyiyim aretim, evdeyim yineSen naptin ?
Hey maşallah aşkomaİyi ol aşkom,ben de temizlik yaptım ,tatlı yaptım ,pizza hamuru yoğurdum şimdi nes içiyorum
Sağolasın aşkomHey maşallah aşkomaellerine sağlık afiyet olsun
Sen de sağol aşkomSağolasın aşkom
Cook teesüfftttt
Sıkkin valla dokunmayın bağaaaAbla dur zaten kadının canı kirazlara sıkkın
Ne yapmaya calisiyonuzya bunalimami gireyim istiyorsunuz bırakın şu yaşı maşı maaşıO da farketsin biraz yaşlandığını üzgünüm
Biz napalım bebeler basmış burayıNe yapmaya calisiyonuzya bunalimami gireyim istiyorsunuz bırakın şu yaşı maşı maaşı
Bebeleri pistten alın pilissssBiz napalım bebeler basmış burayı