Ödeve yaz yaniNe yönde ilerlemek istiyorsun aşkom yaz hepsini
Önüme engeller çıkmasa çok ilerlemek istiyorum amaNe yönde ilerlemek istiyorsun aşkom yaz hepsini
Anladım aşkomÖdeve yaz yani
Çünkü seni taniyorumBilemiyorum canım ama yalan değil
Bende seniÇünkü seni taniyorum
Sağ ol canım TeşekkürlerBende görmüştüm seni yarışmalar da başarılıydın
Iyiyim Nevresten ne yapayım çocuk büyütüyorum is guç ev kosusturmacaCanım merhaba nasılsın hiç görünmüyorsun
Allah kolaylık versin canımIyiyim Nevresten ne yapayım çocuk büyütüyorum is guç ev kosusturmacasen nasilsin canim
Sana kendi ellerimle şampuan yapacağım kelliğine iyi gelecek .Onu bırak da doğum günüm geliyor benim ne alacaksın bana şampuan mı
Oooooo şöyle bir gün tabağı yapta yiyem .Browniemi beğenmezsin gerçi sen baksana hiçbiri tatmin etmemiş seni. Ama kafanı toparlayacak o tabak bizde.
Oo rapunzel mi olacağım ben deSana kendi ellerimle şampuan yapacağım kelliğine iyi gelecek .
Yaa bilmiyordum, teşekkür ederimDüzenli oy verenlere pro üyelik hediye ediliyor arada bir
Evet evet hergun kullan taaaaammi .Oo rapunzel mi olacağım ben de
Gören, duyan aradaki fark 15-20 zannederAlinnnn işte dedim size kapatıp gidelim diye
Abla farkındaysan ben ilk defa birinci olacak gibi oldum zbshshhxhxGören, duyan aradaki fark 15-20 zanneder
Tamam tamam sana güveniyorum şampuan reklamlarındaki kızlar gübi olacağım dimiEvet evet hergun kullan taaaaammi .
Evet kiiiiiizzzzzzzz.Tamam tamam sana güveniyorum şampuan reklamlarındaki kızlar gübi olacağım dimi
Coco bence efsaneHala veremedim aşkoo piti piti oynayacağım