- 3 Temmuz 2022
- 4.411
- 12.716
- 27
Bencede yapıcam ben deCoco bence efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yapıcam ben deCoco bence efsane
Hoşgeldin canım. Uzun zamandır görüşemedik. Yöresel yemekler kategorisine başlıyoruz, sen de katıl da memleketimizin yemeğinden yap toprağımKızlar hepsi çok güzel olmuş Ellerinize sağlık Hepsi birbirinden güzel özlemişim ben de bir şeyler yapmayı bakalım yakalayabilirsem katılırım ben de daha önce kurabiyelerde de birincilik almıştım kısmete Öncelikle oyun leopar Kurabiyeye gitti 1 olarak çok beğendim görünüşü de çok güzel Starbucks kurabiye pastaneye kurabiyesi ve en çok sevdiğim �zmir bombasına uyum gitti Vatana millete hayırlı olur
Kesinlikle evetCoco bence efsane
Bende brownime daha çok oy bekliyordum ikinci bildirim sonrasıBana 2.bildirim yaramıyor, önüme geçiyorlar
Kukrim az daha üfle beni kız
Bana da üfle kız dayıma mı gideyim yoksaKukrim az daha üfle beni kız
Sana da başka yarışmada sözüm olsunBana da üfle kız dayıma mı gideyim yoksa
Hain domdom yeni aklıma geldi. Ben de diyorum ne eksik. Kaç kategoridir bana üflemiyorsun. Bana ihanet edip başkalarına üfledin demek
Sevindim senin adına moralim 0 da ağrı kesici etkisi geçince ağlıyor kızım çok zormus kabakulak geçirmek ilk defa yaşadım çocuklarımdaNane Limon Kabugu 90 oldum simdi ki hedefim 100
Geçmiş olsun nane limon.Sevindim senin adına moralim 0 da ağrı kesici etkisi geçince ağlıyor kızım çok zormus kabakulak geçirmek ilk defa yaşadım çocuklarımda
Çok şık iyi günlerde kullan Kukrim inkini beğeniyordun zatenEniştenizin yıldönümü hediyesi benden tam not aldı.
Ay bayılıyorum bunlaraEniştenizin yıldönümü hediyesi benden tam not aldı.