Çok ilginç cidden bende şaşırdım nasıl denk gelmedin diyeGittim ama gercekten denk gelmedim yapanada
Nerde o eski kurabiye severler biz nostaljide kaldık canom
Kurabiye ile hiççççç aram yok sayısız tuzlu yaptım ama tatlısını hic öyle bakmadım bi elmalı yaptım 2 kere o kadarÇok ilginç cidden bende şaşırdım nasıl denk gelmedin diyedemek yemek tarifleri araştırması fazla yapmıyorsun. Zamanla hepsine hakim olacaksın merak etme
İyi şükürFlulaştırdığın iyi olmuş. Hiç anlaşılmıyor sahura kalkan dayı olduğu.
62 de kaldım acil bildirim istiyorum, ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım t.c ve abd nin presidentıyım
Evet evet evttt dudu peri gelsin
Bende bir tarif var. Sözde orijinaliymiş, tarifi veren hoca öyle demişti. İçine çikolata konmuyor. İşin sırrı esmer şekerde. Kıvamı o veriyor.Offf keşke browni olsa ya . Şöyle çok net browni tarifleri gelse . Netteki tarifler hiç düzgün değil evde deniyorum istediğim gibi olmuyor kimi cok sıvı kimi çok katı.
Beni birinci yapacak
Madem browni seviyordun neden kurabiye me oy vermedinOfff keşke browni olsa ya . Şöyle çok net browni tarifleri gelse . Netteki tarifler hiç düzgün değil evde deniyorum istediğim gibi olmuyor kimi cok sıvı kimi çok katı.
Bağamı didinAh coco cum senin de duygularını anlıyorum
YessBağamı didin
Ah be kukrim tantunidede bunu yaşadım çok zor
İnşallah kırarsın bu sefer o kısır döngüyüAh be kukrim tantunidede bunu yaşadım çok zor
Evet açık ara kazanmak isterim bir kerelikİnşallah kırarsın bu sefer o kısır döngüyü
İnşallah canımEvet açık ara kazanmak isterim bir kerelik
Evet yabancı tariflere bakmıştım, hep esmer şeker kullanıyorlardı. Ama bitter çikolata da vardı.Bende bir tarif var. Sözde orijinaliymiş, tarifi veren hoca öyle demişti. İçine çikolata konmuyor. İşin sırrı esmer şekerde. Kıvamı o veriyor.
Ben de kirazla şeftaliyi burada gördüm.Ben leopar kiraz şeftali şam kurabiyesi bunları bilmiyordum burda gördüm
Nevoş yaptı da yine bilmiyorum diye baktım, yarışma için yapmamış, o yüzden bilmiyormuşum.Ya ben de fazla oy almak isterim ama o kadar iddialı kurabiye varken leoparın şansı hiç yoktu ki. Bu sitede seneler önce Nevoş yapmış bir kere. Pek bilinmiyor herhalde.