Oo geçmiş olsun, Allah şifa versinKüçük kızım kabakulak olmuş ve yaşıtı bir çok çocukta salgın varmış
Çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi iyi demi,Küçük kızım kabakulak olmuş ve yaşıtı bir çok çocukta salgın varmış
Neler duydum öyle fotomu attın yoksaaOnlar kurabiyelere bakıyorlar bir kere
Mesela deynom???Fasulye olunca demek ki böyle oluyor diyecektim de başka fasulyeler aklıma geldi
Flulaştırdığın iyi olmuş. Hiç anlaşılmıyor sahura kalkan dayı olduğu.
Evet ablacım Margaret latte yapınca ona jest olarak anlık foto attımNeler duydum öyle fotomu attın yoksaa
Assosyal ve Cano senin kadar rahat değil ya o yüzden şeyettimMesela deynom??
Kaçırdım deseneEvet ablacım Margaret latte yapınca ona jest olarak anlık foto attım
62 yi bende alsam Allah bereket versin derdim tabi 16 da değil yaniAssosyal ve Cano senin kadar rahat değil ya o yüzden şeyettimGerçi ben de fasulye olsam yine de fazla oy almak isterim
Şaka yapıyorsun62 ti bende alsam Allah bereket versin derdim tabi 16 da değil yani
Gelecek ay katılmıyorum
Ya ben de fazla oy almak isterim ama o kadar iddialı kurabiye varken leoparın şansı hiç yoktu ki. Bu sitede seneler önce Nevoş yapmış bir kere. Pek bilinmiyor herhalde.Assosyal ve Cano senin kadar rahat değil ya o yüzden şeyettimGerçi ben de fasulye olsam yine de fazla oy almak isterim
Listem bile hazırŞaka yapıyorsun
Sanki diğer oylar 100 üzerinde
Tarifin, sunumun kötü değil ki senin
Ben leopar kiraz şeftali şam kurabiyesi bunları bilmiyordum burda gördümYa ben de fazla oy almak isterim ama o kadar iddialı kurabiye varken leoparın şansı hiç yoktu ki. Bu sitede seneler önce Nevoş yapmış bir kere. Pek bilinmiyor herhalde.
Şeftaliyi ben de burda öğrendim ama çocukken yiyen bile varmışBen leopar kiraz şeftali şam kurabiyesi bunları bilmiyordum burda gördüm
Gittim ama gercekten denk gelmedim yapanadaŞeftaliyi ben de burda öğrendim ama çocukken yiyen bile varmışŞam ı bilmemen ilginç yalnız hiç mi fırına pastaneye simitçiye gitmedin,elmalının olduğu her yerde satılır
Nasıl görmezsin yaGittim ama gercekten denk gelmedim yapanada
Kendimi geçtim de senin kurabiye için isyan çıkartabilirimŞeftaliyi ben de burda öğrendim ama çocukken yiyen bile varmışŞam ı bilmemen ilginç yalnız hiç mi fırına pastaneye simitçiye gitmedin,elmalının olduğu her yerde satılır
Vallahi görmedim bakar körümdür birazNasıl görmezsin ya
Nerde o eski kurabiye severler biz nostaljide kaldık canomKendimi geçtim de senin kurabiye için isyan çıkartabilirim