- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de beyimin memleketinden bir tarif bakayım dedim, çok ta iddialı bir tarif bulamadım Bir tarif idare eder sanki, bakalım...Listem bile hazır
Kızımla ikimiz varız bugünNe yemek yaptınız ya markete gidicem bir fikir verin
Hem kustar hem de evde yaptım. İçi hafif ıslak gibi duruyor ama içinde asla çikolata yok. Hoca bizi kandırmış da olabilir. Bir kere yumurta kesildi de kıvamı tam oldu dediEvet yabancı tariflere bakmıştım, hep esmer şeker kullanıyorlardı. Ama bitter çikolata da vardı.
Çikolatasız nasıl olur ki zaten, oturmadı bende.Hem kustar hem de evde yaptım. İçi hafif ıslak gibi duruyor ama içinde asla çikolata yok. Hoca bizi kandırmış da olabilir. Bir kere yumurta kesildi de kıvamı tam oldu dedi
Kakao, yağ, şeker, süt vs karışınca çikolata oluyor Esmer şeker yumuşak kıvam verdiği için içi çikolatalı gibi oluyor. Benzer foto bulursam atarım. Dışı sert ve çatlak gibi olmuştu.Çikolatasız nasıl olur ki zaten, oturmadı bende.
Kakao varsa tamam. Benim baktıklarımda hiç yoktu.Kakao, yağ, şeker, süt vs karışınca çikolata oluyor Esmer şeker yumuşak kıvam verdiği için içi çikolatalı gibi oluyor. Benzer foto bulursam atarım. Dışı sert ve çatlak gibi olmuştu.
Bak böyleŞu resim yüklerken nasıl spoiler yapıyorsunuz,. Pizza mı atayım dedim.
Şu resim yüklerken nasıl spoiler yapıyorsunuz,. Pizza mı atayım dedim.
Hain domdom, tuzak kurmuş bana
Ben de tam atacaktım sen yazdınHain domdom, tuzak kurmuş bana
Seni tatlımla döverim mi diyorsun
Eline sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsunKızım istedi pizza yaptım. Benim pizza hazır pizzadan bin kat daha güzel dedim. Ne bin katı anne sonsuz kat daha güzel dedi
Üç numara yine fotoğraf yükler gibi bastığın yer canım en son oraya basıp yüklediğim spoilerin arasına geliyorKukrim27 3 noya basınca bu çıkıyor
Bana tarifi atabilir misin ?Bende bir tarif var. Sözde orijinaliymiş, tarifi veren hoca öyle demişti. İçine çikolata konmuyor. İşin sırrı esmer şekerde. Kıvamı o veriyor.