Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiEv Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri
Ya ben de fazla oy almak isterim ama o kadar iddialı kurabiye varken leoparın şansı hiç yoktu ki. Bu sitede seneler önce Nevoş yapmış bir kere. Pek bilinmiyor herhalde.
Ya ben de fazla oy almak isterim ama o kadar iddialı kurabiye varken leoparın şansı hiç yoktu ki. Bu sitede seneler önce Nevoş yapmış bir kere. Pek bilinmiyor herhalde.
Şeftaliyi ben de burda öğrendim ama çocukken yiyen bile varmış Şam ı bilmemen ilginç yalnız hiç mi fırına pastaneye simitçiye gitmedin,elmalının olduğu her yerde satılır
Şeftaliyi ben de burda öğrendim ama çocukken yiyen bile varmış Şam ı bilmemen ilginç yalnız hiç mi fırına pastaneye simitçiye gitmedin,elmalının olduğu her yerde satılır