Yemediğimiz şeyin neyine oy vereceğiz bile diyen oluyordurBelki görünce canları istiyor diyeBelki kendileri yapamıyor diye Belki beğendikleri çok kararsız kaldıkları için, sonra kullanırım deyip unuttukları için Belki muhalefet olmak için saçma buldukları için
Aynen öyleDevir değişti herkes gelişti diyorsun
İki ay önce et yemeklerinde 750 den fazla oy kullanılmış. Son 3-5 aya baktım her ay değişmiş. Bunu ben aktifliği bağlıyorum. Bazen geliyorum 50 bildirim var. Ben hepsine bakmasam görmemBelki görünce canları istiyor diyeBelki kendileri yapamıyor diye Belki beğendikleri çok kararsız kaldıkları için, sonra kullanırım deyip unuttukları için Belki muhalefet olmak için saçma buldukları için
Aynen öyle yazan da vardı. Tadına bakmadan nereden bileceğiz diyen vardı. Ama burada görseli oylayacaksın, diğer yarışmacı nın tadını biz de bilemeyiz. Mesela 1.olur tarif ama tadı vasat olur, sonlarda olur ama tadı çok güzel olur bilemeyiz. Ama sunuma bakarak damak tadımız göre oylayacağız işte.Yemediğimiz şeyin neyine oy vereceğiz bile diyen oluyordur
Aslında benim aklıma gelmişti. Ejder meyveli kurabiye favorimdir.Bir ejder meyvesi yapsaydık hiç şansları yoktu
Aktif üye olup oy vermeyenler de var ama nevosBen buna katılmıyorum. Bence çok ciddi oy farkı yok. Belki aktif üye sayısı azdır.
İstemeyen var hissediyorumCanları istemiyor hahaha
Heh işte aklımda deli sorularBelki görünce canları istiyor diyeBelki kendileri yapamıyor diye Belki beğendikleri çok kararsız kaldıkları için, sonra kullanırım deyip unuttukları için Belki muhalefet olmak için saçma buldukları için
O yarışma buraya elbet gelecekBir ejder meyvesi yapsaydık hiç şansları yoktu
Bir iki tarif dışında hepsinden yemiştir üyeler tadları aynıdır zatenAynen öyle yazan da vardı. Tadına bakmadan nereden bileceğiz diyen vardı. Ama burada görseli oylayacaksın, diğer yarışmacı nın tadını biz de bilemeyiz. Mesela 1.olur tarif ama tadı vasat olur, sonlarda olur ama tadı çok güzel olur bilemeyiz. Ama sunuma bakarak damak tadımız göre oylayacağız işte.
Aynen nazom, yumurtanın görüntüsü bazı insanları tiksindirir. Çünkü sevmeyen çok var ama tadı inanılmaz güzeldi.Aynen öyle yazan da vardı. Tadına bakmadan nereden bileceğiz diyen vardı. Ama burada görseli oylayacaksın, diğer yarışmacı nın tadını biz de bilemeyiz. Mesela 1.olur tarif ama tadı vasat olur, sonlarda olur ama tadı çok güzel olur bilemeyiz. Ama sunuma bakarak damak tadımız göre oylayacağız işte.
Yumurta sevmeyen çok insan var.ama düşününce muhallebinin içine kurabiye kirikla seftali dilimle ye ,aynı şeyBir iki tarif dışında hepsinden yemiştir üyeler tadları aynıdır zaten
Hamurundan belli oluyorBu arada benim un kurabiyesinin tadı da güzeldi.
Yapacak bir şey yok bize yetecek kadar oy veriliyorAktif üye olup oy vermeyenler de var ama nevos
Mesela ben sunumunu çok beğendim senin tarifin ama yumurta görüntüsü cazip gelmedi bana daAynen nazom, yumurtanın görüntüsü bazı insanları tiksindirir. Çünkü sevmeyen çok var ama tadı inanılmaz güzeldi.
Kazen oy vermeyenleri atsın sitedenYapacak bir şey yok bize yetecek kadar oy veriliyor