- 8 Haziran 2013
- 56.267
- 149.373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır yarışma oyları hep başa baş gidiyor. Arayı açan olmadı gibi Eskiden daha fazla oy kullanılıyordu
Ben ne yapim yaa bu nasıl bir durum. Seni kınıyorum24 saattir bir oy bile gelmedi bana,söyleyeceklerim bu kadar günaydıııaaannn
Canom beni niye kiniyon,oy verenleri kinasana zaten oy da vermiyorlar baksanaBen ne yapim yaa bu nasıl bir durum. Seni kınıyorum
Seni şikayet ettiğin için, onları da oy vermedikleri işin kınım kınım kınıyorumCanom beni niye kiniyon,oy verenleri kinasana zaten oy da vermiyorlar baksana
Yazları hep böyle oluyordu. Bundan sonra bakalım. İkinci bildirim dengeliyor benceUzun zamandır yarışma oyları hep başa baş gidiyor. Arayı açan olmadı gibi Eskiden daha fazla oy kullanılıyordu
İnşallah öyle olur. Eskiden 300 küsür oy alıyordu birincilerYazları hep böyle oluyordu. Bundan sonra bakalım. İkinci bildirim dengeliyor bence
24 saatte gelmemesi şaşırttı canom insanlar bizim kurabiyeleri sevmiyormuş meyve seviyormus bi dahakine ben yine meyve yapicamSeni şikayet ettiğin için, onları da oy vermedikleri işin kınım kınım kınıyorum
Artık oy vermek istemiyorlar galiba aslında yeni bir anket mi açsak nevos neden oy vermiyorsunuz? Canınız mı istemiyor? Sıkıcı mı geliyor? Başlarım artık oyunuzaYazları hep böyle oluyordu. Bundan sonra bakalım. İkinci bildirim dengeliyor bence
Ama o zaman tek kişi üstünde toplanıyoruz. Şimdi yüksek alan çok oluyorİnşallah öyle olur. Eskiden 300 küsür oy alıyordu birinciler
Ben buna katılmıyorum. Bence çok ciddi oy farkı yok. Belki aktif üye sayısı azdır.Artık oy vermek istemiyorlar galiba aslında yeni bir anket mi açsak nevos neden oy vermiyorsunuz? Canınız mı istemiyor? Sıkıcı mı geliyor? Başlarım artık oyunuza
Canları istemiyor hahahaArtık oy vermek istemiyorlar galiba aslında yeni bir anket mi açsak nevos neden oy vermiyorsunuz? Canınız mı istemiyor? Sıkıcı mı geliyor? Başlarım artık oyunuza
Belki görünce canları istiyor diye Belki kendileri yapamıyor diye Belki beğendikleri çok kararsız kaldıkları için, sonra kullanırım deyip unuttukları için Belki muhalefet olmak için saçma buldukları içinArtık oy vermek istemiyorlar galiba aslında yeni bir anket mi açsak nevos neden oy vermiyorsunuz? Canınız mı istemiyor? Sıkıcı mı geliyor? Başlarım artık oyunuza
Bir ejder meyvesi yapsaydık hiç şansları yoktu24 saatte gelmemesi şaşırttı canom insanlar bizim kurabiyeleri sevmiyormuş meyve seviyormus bi dahakine ben yine meyve yapicam
Devir değişti herkes gelişti diyorsunAma o zaman tek kişi üstünde toplanıyoruz. Şimdi yüksek alan çok oluyor