Bu güzel fikirKazen oy vermeyenleri atsın siteden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu güzel fikirKazen oy vermeyenleri atsın siteden
Aynen nevos birinci belli olsun yeterYapacak bir şey yok bize yetecek kadar oy veriliyor
SüpersinKazen oy vermeyenleri atsın siteden
100 kişi ile bile oylama yapılırBizim 500 ile 800 bazen 900 oluyor.Aynen nevos birinci belli olsun yeter
Zorla mı verdirecekler kız ,bir kere biri yazmıştı sen var mıydın o zaman bilmiyorum ne durmadan bildirim gönderiyorsunuz diyeAktif üye olup oy vermeyenler de var ama nevos
Kesinlikle çok haklisin,ama ben çok eğlendim nazomMesela ben sunumunu çok beğendim senin tarifin ama yumurta görüntüsü cazip gelmedi bana da
Güzeldirr onu bende genelde çok yapardım bebeden sonra saldımBu arada benim un kurabiyesinin tadı da güzeldi.
4.lüğü Starbucks a kaptırıyorum galiba
Evet ben 900 gördüm burada o yüzden bu sayılar çok az geliyor nevos100 kişi ile bile oylama yapılırBizim 500 ile 800 bazen 900 oluyor.
Aaa ciddenmiZorla mı verdirecekler kız ,bir kere biri yazmıştı sen var mıydın o zaman bilmiyorum ne durmadan bildirim gönderiyorsunuz diye
VardimZorla mı verdirecekler kız ,bir kere biri yazmıştı sen var mıydın o zaman bilmiyorum ne durmadan bildirim gönderiyorsunuz diye
EvetAaa ciddenmi
Yav 4 bascan bitcek nedirr yanii bukadar parmak üşengecliğin
Off bunu yeni üye olduğumda bende düşünüyordum itiraf ediyorum kukriskom
İlgisi olmayana külfet gibi gelebilirYav 4 bascan bitcek nedirr yanii bukadar parmak üşengecliğin
Üşenmedim saydım 9 tanesini yemişim. Ben genelde elmalı kurabiye yaparım.Bir iki tarif dışında hepsinden yemiştir üyeler tadları aynıdır zaten
Bakınız sosyalOff bunu yeni üye olduğumda bende düşünüyordum itiraf ediyorum kukriskom
Buay gercekten çok fena çöküş var hayırlısıİlgisi olmayana külfet gibi gelebilir
Terbiyesizz kalkmış bide öyle boyle diyeh diyosunOff bunu yeni üye olduğumda bende düşünüyordum itiraf ediyorum kukriskom
Çünkü bilmiyordum ne oldugunu işin içine girince anladımBakınız sosyal