- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Hiç güzel demlenmemişsin bu ne böyle ,sus konuşma cevap ver banaBenim sinirim bozulur ,onunla da kavga ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç güzel demlenmemişsin bu ne böyle ,sus konuşma cevap ver banaBenim sinirim bozulur ,onunla da kavga ederim
Bende isterimAma eğer normal yumurta koyup, altın olarak bana geri verecekse alırım bak asko ,nasil fikir ama ,kafa zehir
Ne demek bana cevap vermemek,saksı değilim ben ,çaaaat itaat et ahahahahahahahHiç güzel demlenmemişsin bu ne böyle ,sus konuşma cevap ver bana
Araştıralım, belki kurtuluşumuz bundandırBende isterim
Altın yumurtlayan tavuk bulsakAraştıralım, belki kurtuluşumuz bundandır
Bundan daha iyi çok az fikir duydumAltın yumurtlayan tavuk bulsak
Şaka gibi. Ketıl, tost makinesi, baharatlık ne varsa mutfak dolabı içinde. Ben de küçük birşey sanmıştım pişirme makinasında deyince, yer de kaplar.Bu fiyata marketten yumurtayı makine alması lazım
Eki Görüntüle 3309080
Her şey çok pahalıŞaka gibi. Ketıl, tost makinesi, baharatlık ne varsa mutfak dolabı içinde. Ben de küçük birşey sanmıştım pişirme makinasında deyince, yer de kaplar.
Gerçi akşam Bime gittim yumurta 95 TL idi. Bırak makinaya millet yumurta alamayacak bu gidişle.
Asgari ücretle, kirada, tek maaşla oturan nasıl geçiniyor, Allah yardımcıları olsunHer şey çok pahalı
Cidden imkansız gibi bir şeyAsgari ücretle, kirada, tek maaşla oturan nasıl geçiniyor, Allah yardımcıları olsun
Sakın bu müziği çaldırmıyorsunuz. Çalarsa eyvahlar olsunKızın saçlar benziyor ,sonum benzemesin ellllam
Adamın içinden bundan çıkarsa var ya,abbboow evet,bu şarkı yasakSakın bu müziği çaldırmıyorsunuz. Çalarsa eyvahlar olsun
Ayy kız Allah korusun tövbe deeAdamın içinden bundan çıkarsa var ya,abbboow evet,bu şarkı yasak
Tövbe tövbe, evlerden ırakAyy kız Allah korusun tövbe dee
Güzel oynuyor amaTövbe tövbe, evlerden ırak
Benim bey böyle oynasa anında soğurum Benden cilveliGüzel oynuyor ama
O zaten bey olmuyor aşkoBenim bey böyle oynasa anında soğurum Benden cilveli