Rabbim kolaylık versinBenim malum aşko ,iyi bile dayanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kolaylık versinBenim malum aşko ,iyi bile dayanıyorum
Sen nasılsın eşin çocuklar nasılDüşünecek çok şey var
Özgür olmak istiyorum aşkom
İnşallah tez zamanda tüm isteklerine kavuşursun aşkomDüşünecek çok şey var
Özgür olmak istiyorum aşkom
Herkes çok iyi olduğu için öyle oldu canım
Aynen abla şimdiden kazanana hayırlı olsunHerkes çok iyi olduğu için öyle oldu canım
İyiyim desem yalan olur. Bir süre daha iyi olmayacağım. Özgürlüğüme kavuşunca, kendi evim olunca iyi olacağım galibaSen nasılsın eşin çocuklar nasıl
Aşko inan maddi hiçbir şey istemiyorum. Sadece huzurİnşallah tez zamanda tüm isteklerine kavuşursun aşkom
Aynen öyleEvet düşük oy alan tarif yok neredeyse hepsi birbirine yakın
Biliyorum aşko ,insallah en kısa zamanda ,büyük sürprizlerle hem deAşko inan maddi hiçbir şey istemiyorum. Sadece huzur
İnşallah aşkom hepimize Rabbim ferahlık versinBiliyorum aşko ,insallah en kısa zamanda ,büyük sürprizlerle hem de
Lütfen versin artık aşkom,çok aminİnşallah aşkom hepimize Rabbim ferahlık versin
Zaman çok çabuk geçip gitsin inşallahİyiyim desem yalan olur. Bir süre daha iyi olmayacağım. Özgürlüğüme kavuşunca, kendi evim olunca iyi olacağım galiba
Çocuklar iyi çok şükür. Okul, kurs, ders, ödev boğuşuyorlar. Eşimde iyi ailesi ile takılıyor. Bir ay sonra gelecek.
İnşallah canım Artık gün sayıyorumZaman çok çabuk geçip gitsin inşallah
Dediğin gibi eşinle yanyana olsanız çok daha iyi hissedersiniz. Birbirinizden güç alırsınız Çoğu gitti azı kaldı.
Allah sağlıcakla kavuştursun
Diyet topigindeyimBu Cemoos nerede gel kız birincisin
Geçecek Allah’ın izniyleİnşallah canım Artık gün sayıyorum
O zaman her an çağıracağım seniDiyet topigindeyim
Buraya mümkün olduğunca az bakıyorum yaaa psikolojim kaldirmiyo geldikçe acikiyorum agxgxghxhxhc
İnşallahGeçecek Allah’ın izniyle
Yaaaa keşke pazartesi baslasaydi oylama hayırlısıyla birinci olsaydım da öyle burda bekleseydim agxgxgxhxhxhO zaman her an çağıracağım seni
Birinciliğin bedeli olarak bu şahane kurabiyelere maruz koyacağım seni zaten kakaolu da değil kurabiyenYaaaa keşke pazartesi baslasaydi oylama hayırlısıyla birinci olsaydım da öyle burda bekleseydim agxgxgxhxhxh