Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiEv Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri
Eltisi Alamanyadan getire getire onu mu getirmiş
Yumurta haşlaması aşamalı, zor birşey değil ki, koy kaba, üstüne su kaynasın tamam. Ha soymasını da makina yapıyorsa o ayrı
Yumurta haşlaması aşamalı, zor birşey değil ki, koy kaba, üstüne su kaynasın tamam. Ha soymasını da makina yapıyorsa o ayrı
Ben o zaman veririm konuşan şeyler hoşuma gider hele böyle kibar kibar, ablamın çay makinesi mesela ne güzel sesleniyor içerden çayınız demlendi diye hoşuma gidiyor
Ben o zaman veririm konuşan şeyler hoşuma gider hele böyle kibar kibar, ablamın çay makinesi mesela ne güzel sesleniyor içerden çayınız demlendi diye hoşuma gidiyor