- 24 Eylül 2018
- 97.362
- 292.788
yessssYa aynı anda aynı tepki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yessssYa aynı anda aynı tepki
Nevreste aşkodan bana da bulaştı lokum kafası
Eltisi Alamanyadan getire getire onu mu getirmişKv de var benim ,alamayandan eltisi getirmiş seneler önce o da onda haşlar
Şabanın tarhana yapan makinesi geldi aklımaEltisi Alamanyadan getire getire onu mu getirmiş
Yumurta haşlaması aşamalı, zor birşey değil ki, koy kaba, üstüne su kaynasın tamam. Ha soymasını da makina yapıyorsa o ayrı
Aynen benim de geldiŞabanın tarhana yapan makinesi geldi aklıma
Banada ver bir şişe. Saati olmaz bu işin
Soyup lokma lokma ağzımıza veriyormuşEltisi Alamanyadan getire getire onu mu getirmiş
Yumurta haşlaması aşamalı, zor birşey değil ki, koy kaba, üstüne su kaynasın tamam. Ha soymasını da makina yapıyorsa o ayrı
+1İkinci bildirim isteriz
Soyup tabağada koyması lazımBu fiyata marketten yumurtayı makine alması lazım
Eki Görüntüle 3309080
Adımla seslenip,prensesim,yumurtan tam kıvamında, hadi gel dese bile bu parayı vermemBu fiyata marketten yumurtayı makine alması lazım
Eki Görüntüle 3309080
Bence yedirmesi şartSoyup tabağada koyması lazım
Ben o zaman veririm konuşan şeyler hoşuma gider hele böyle kibar kibar, ablamın çay makinesi mesela ne güzel sesleniyor içerden çayınız demlendi diye hoşuma gidiyorAdımla seslenip,prensesim,yumurtan tam kıvamında, hadi gel dese bile bu parayı vermem
Aynen aşkom yaAdımla seslenip,prensesim,yumurtan tam kıvamında, hadi gel dese bile bu parayı vermem
Benim sinirim bozulur ,onunla da kavga ederimBen o zaman veririm konuşan şeyler hoşuma gider hele böyle kibar kibar, ablamın çay makinesi mesela ne güzel sesleniyor içerden çayınız demlendi diye hoşuma gidiyor
Aşkom çay,kahve makinesi alırımAma bu cıksssBen o zaman veririm konuşan şeyler hoşuma gider hele böyle kibar kibar, ablamın çay makinesi mesela ne güzel sesleniyor içerden çayınız demlendi diye hoşuma gidiyor
Ama eğer normal yumurta koyup, altın olarak bana geri verecekse alırım bak asko ,nasil fikir ama ,kafa zehirAynen aşkom ya