Şimdi hatırladım gül böreği yapmıştımNe yaptım diye düşünüyorumYok ya olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi hatırladım gül böreği yapmıştımNe yaptım diye düşünüyorumYok ya olmadı
Olmamış evet ,yanlış alarmYok ya olmadı
O zaman çok çalışması lazım zeybek de yakışıyorBen erkek kötü Roman oynarsa sevmiyorum ,Kafkas dansi yapsın
Niye böyle olduk aşkomBenim kafa da gitmiş aşko,normaldir
Bende hiç yok ya ,nasil olur anlamadımŞimdi hatırladım gül böreği yapmıştımNe yaptım diye düşünüyorum
BiliyorumMalatya 'nın yani
Kız sosyalimde bundan birinci oldu ama bence gıda boyası ile alakalı değil.Gıda boyası olduğu için daha az tercih edilmiştir
Kafkas dansına yatkın olabilir Zeybek de efsane evetO zaman çok çalışması lazım zeybek de yakışıyor
Yarışma da serbest mi o pekiMalatya 'nın yani
Benim malum aşko ,iyi bile dayanıyorumNiye böyle olduk aşkom
Güzelmiş. Gönlünüzce olsun inşallahKafkas dansına yatkın olabilir Zeybek de efsane evet
Amin Zano'mGüzelmiş. Gönlünüzce olsun inşallah
Biliyorum ASSOSyali de kısmet artıkKız sosyalimde bundan birinci oldu ama bence gıda boyası ile alakalı değil.
Hayırlısı ya nasip bu işler ,herkes çok iyiydi valla
Aşko bende öyleyim kafa yorunca hatırlıyorumBende hiç yok ya ,nasil olur anlamadım
Kimseye vermemBiliyorum
Öyle canım benimmBiliyorum ASSOSyali de kısmet artık
Kafanın da artık hali kalmadı be aşko ,hangi birini düşünsünAşko bende öyleyim kafa yorunca hatırlıyorum
Herkes çok iyi olduğu için öyle oldu canımKız sosyalimde bundan birinci oldu ama bence gıda boyası ile alakalı değil.
Hayırlısı ya nasip bu işler ,herkes çok iyiydi valla
Verme sen yaparsınKimseye vermem
Düşünecek çok şey varKafanın da artık hali kalmadı be aşko ,hangi birini düşünsün