Kimse itiraz etmezdi sanirim.Ama bak oy sayısına itiraz etmenize fırsat vermedim
O zaman sıkma canınıZaten makine bozuk iki gündür, mecbur elde yıkıyorum akskks
Teşekkür ederiz canımKimse itiraz etmezdi sanirim.
Arkadaşlarin ellerine sağlık, hepsi ayri emek, ayri guzellik.
Gönül istiyor ki herkes dereceye girsin.
Oy veremediklerimizi de gonlullerimizde birinci seceriz
Bizim ev iki üç aydır satılmıyor. Millette para yok boşver.İnşallah abla bı sefer de ev satilacakmis tasinirsak zor
Hayır hep şuraya geldiğim de evle alakalı bişey oluyo
Çamaşır suyu mu hemen notumu alıyorumO zaman sıkma canınıYıkama suyuna arada çamaşır suyu koy
Geçmiş olsun ya makinasız zor
Ben patlıcan koyduğum zaman elim öyle oluyordu. Antep'te dolmalık çok kuruturdum. Çamaşır suyu cidden iş görüyor.Çamaşır suyu mu hemen notumu alıyorum
Yapalım bence hem aramazsınızAyy çok heyecanlı
Ben anlamadım mevzuyu sultanım ne demiş Kazen ne yapalım biraz beni aydınlat ne isterseniz yapalım
Çok haklısın ablaHiç üzülme canım her şeyde bir hayır vardır buna şükret
Rabbim bize hayırlı yollar açıyor ama biz bilmiyoruzDaha rahat daha güzel bir ev bulursunuz inşallah
Bak benim evim bile yok
Oha benim 26 tarifim varmış ajjdjd
İnşallah satilmaz diye dua ettimBizim ev iki üç aydır satılmıyor. Millette para yok boşver.
Kaça satılıyor eviniz?İnşallah satilmaz diye dua ettim
Bizim buralarda aliyolar ya evleri
İsabel bizim gibi konuları tek tek açıyor. Biz yarışma konusu yapıyoruz.Ben anlamadım mevzuyu sultanım ne demiş Kazen ne yapalım biraz beni aydınlat ne isterseniz yapalım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım cemosum inşİnşallah satilmaz diye dua ettim
Bizim buralarda aliyolar ya evleri
Nerde ,ne zaman ,ne bildirimi hemşom ?
Çok ugrastirici değil mi nevosİsabel bizim gibi konuları tek tek açıyor. Biz yarışma konusu yapıyoruz.
Sonra onu tek başlıkta topluyor.
İlk mesaja her tarifin linki var.
Konu içinde tek görsel ve link
Bak şöyle
İsabella'nın Mutfağı
Madem yemek yapmayı,yemek sunmayı bu kadar seviyorum neden benimde bir mutfağım olmasın dedim.Yaptığım,beğendiğim tariflerimi bu başlıkta sizlerle paylaşacağım.. Hoşgeldiniz benim aşk,huzur,sevgi dolu mutfağıma :KK36: :KK36: :KK36: Tariflere ulaşmak için yemeğin ismine tıklamanız yeterli...www.kadinlarkulubu.com