- 18 Mart 2021
- 11.657
- 64.242
Abla ev tadilata girmişti o zaman bıraktım.Cemoos sen neden ara verdinŞimdi fasulyeydin
Sonra işe başladım.
Sonra üşendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ev tadilata girmişti o zaman bıraktım.Cemoos sen neden ara verdinŞimdi fasulyeydin
Yarışma hakkında fikirlerini alabilir miyim
Bundan sonra buradasın değil miAbla ev tadilata girmişti o zaman bıraktım.
Sonra işe başladım.
Sonra üşendim
Kurabiye de güzel yani sunumu falan. Oylar genelde standart tariflere gidiyor
Muhteşem benceKurabiye de güzel yani sunumu falan. Oylar genelde standart tariflere gidiyor
İnşallah abla bı sefer de ev satilacakmis tasinirsak zorBundan sonra buradasın değil mi
Kız benim evim yıkıldı ortada kaldım hala buradayım. Boşver her şey halledilir sen bizi bırakmaİnşallah abla bı sefer de ev satilacakmis tasinirsak zor
Hayır hep şuraya geldiğim de evle alakalı bişey oluyo
Ben de marmeletlı bayıldım sunumu falan olsunKurabiye de güzel yani sunumu falan. Oylar genelde standart tariflere gidiyor
Hala 1. sinYaaaa bu oylar ne benim birincilik eldennn gitmiss tuhh be
Dedim ben size ilk gün ben öndeyken yoresele geçecektik
Margaret HaleHanımlar şu Kazen' in dediğini yapalım mıÖzellikle 10 tariften fazla konusu olanlar
Hatta aynı anda bir saat belirleyelim konu açıp tariflerimiz in link ve görsellerini bir konuya taşıyalım
Yaa doğru bende 3-4 gündür üzülüyorum ablaKız benim evim yıkıldı ortada kaldım hala buradayım. Boşver her şey halledilir sen bizi bırakma
Zaten makine bozuk iki gündür, mecbur elde yıkıyorum akskksFoto at
Davete kadar bulaşıkları elinde yıka
Zaten makine bozuk iki gündür, mecbur elde yıkıyorum akskksFoto at
Davete kadar bulaşıkları elinde yıka
Hiç üzülme canım her şeyde bir hayır vardır buna şükretYaa doğru bende 3-4 gündür üzülüyorum abla
Hayırlısı olsun