Amin cancağzım, edebildiğim kadar ediyorumAcil şifalar cancağızım,,kendine de dikkat et
Arkadaşlara heyecan olsun canom bize olmasın,biz takilirizFasülyenin basmasından ne olur allasen
Havuç yemekleri mi en güzeli patates ile yapılan yemeklerDenisik çok denişik olsunmesela havuç yemekleri gibi gibi
Allah şifa versin canım. tansiyon çok önemli. inşallah bira n önce düşerÇok şükür elticim, iyiyim.
Evime geldim biraz toparlayayım diye, sen nasılsın?
İyiyim Kukrişkom, şükür bu günümüze.
Babam bir hayli sıkıntılı. 19 gündür gram uyumadı, ayaklar ve göbeği ödemli, nefes alamıyor. Nabız 12-35 arası değişiyor, tansiyon 20 altına düşmüyor. Uyuyamadığı için halüsinasyon görüyor, asabileşti. Ki çok sakin, yumuşak huylu bir adamdır.
Beni sürekli yanında istiyor, dinlenmek ve evi biraz toparlamak için eve geldim. Valizi bile boşaltmadım 2 haftadır.
Patates candır bencede ama uç örnek vereyim dedimHavuç yemekleri mi en güzeli patates ile yapılan yemekler
Bisküvili tarifler olsunDenisik çok denişik olsunmesela havuç yemekleri gibi gibi
Nevos kurabiyeden sonra kolay kolay tatlı yapmaz kiBisküvili tarifler olsun
Ay çok severim keki ya bide çeşit çok yarışma için cazip bir kategori :)Kek yapmayalı yıllar oldu. Bana da hiç cazip gelmiyor kek işiGenelde kek değil pasta yapıyoruz
Evet oda doğruNevos kurabiyeden sonra kolay kolay tatlı yapmaz ki
Yoksa bende çok isterim kuzuEvet oda doğru
Bu ne kızBak yine karşıma çıktı seni kibliyorum cici kıs
Tamam canım inşallahNevriş valla çok yorgunum ya soz kek yaparım sana
Ben buldumNevos yoreselden sonra ne yapılacak,asıl onu merak ediyorum bendeğişik bir konu bulsak ama ne bende bilmiyorum
Offf keşke browni olsa ya . Şöyle çok net browni tarifleri gelse . Netteki tarifler hiç düzgün değil evde deniyorum istediğim gibi olmuyor kimi cok sıvı kimi çok katı.Ben buldum
Tek tarif üzerine yapmıyoruz.Offf keşke browni olsa ya . Şöyle çok net browni tarifleri gelse . Netteki tarifler hiç düzgün değil evde deniyorum istediğim gibi olmuyor kimi cok sıvı kimi çok katı.
Çok şükür elticim, iyiyim.
Evime geldim biraz toparlayayım diye, sen nasılsın?
İyiyim Kukrişkom, şükür bu günümüze.
Babam bir hayli sıkıntılı. 19 gündür gram uyumadı, ayaklar ve göbeği ödemli, nefes alamıyor. Nabız 12-35 arası değişiyor, tansiyon 20 altına düşmüyor. Uyuyamadığı için halüsinasyon görüyor, asabileşti. Ki çok sakin, yumuşak huylu bir adamdır.
Beni sürekli yanında istiyor, dinlenmek ve evi biraz toparlamak için eve geldim. Valizi bile boşaltmadım 2 haftadır.
Geçmiş olsun canım. Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin. Sizlere de kolaylık versin. Geçen gün benim babam da anjio oldu. İnsan korkuyor haliyle. Onun için de kolay değildir.Son durum, Perşembe günü pil takılması için operasyonu var. İnşallah sorunsuz o güne ulaşırız, ameliyatı ve sonrası sorunsuz geçer diye dua ediyoruz Frida’m.
Bi kerede tek tarif üzerine yapalım ne var ? Kazenin paraları mi biter ?
Formata uymuyorBi kerede tek tarif üzerine yapalım ne var ? Kazenin paraları mi biter ?
Kimbilir neBen buldum