Ben ilgileniyorum ama@Kazen isterse uydurur .
Sen yazdın ya bana senin isteğin kurabiyeyi alırsam diyeBu ne kız
İlgilen o zaman nevriş.Ben ilgileniyorum ama
İlgileniyorum zatenİlgilen o zaman nevriş.
İyi herkes şeftalili kurabiye yapsın o zaman .İlgileniyorum zatenFormata uygun değil dedim
Nevos yoreselden sonra ne yapılacak,asıl onu merak ediyorum bendeğişik bir konu bulsak ama ne bende bilmiyorum
Acayip değişik bir konu
Aslında hep cısslı tarifler yapılıyor. Diyet yemekleri senelerdir yapılmamış. Nevoşa demiştim aslında fazla katılım olmaz demişti.Başka ne olabilirkiii
İşte yapamaz sadece bir kişi yapabilirİyi herkes şeftalili kurabiye yapsın o zaman .
Diyete uygun bir kategori buldumAslında hep cısslı tarifler yapılıyor. Diyet yemekleri senelerdir yapılmamış. Nevoşa demiştim aslında fazla katılım olmaz demişti.
Tolin bunu beğenmedi hih.İşte yapamaz sadece bir kişi yapabilir
Salata tarzı olur aslındaAslında hep cısslı tarifler yapılıyor. Diyet yemekleri senelerdir yapılmamış. Nevoşa demiştim aslında fazla katılım olmaz demişti.
Meze yaptıkSalata tarzı olur aslında
Nedir nedirDiyete uygun bir kategori buldum
Aslında hep cısslı tarifler yapılıyor. Diyet yemekleri senelerdir yapılmamış. Nevoşa demiştim aslında fazla katılım olmaz demişti.
Şerbetli tatlılarNedir nedir
Meze değil ya tavuklu salata yeşil salata gibi bakliyatlı falan. Meze değilMeze yaptık
Aa mantıklı aslında ama evet olmayabilir katılımAslında hep cısslı tarifler yapılıyor. Diyet yemekleri senelerdir yapılmamış. Nevoşa demiştim aslında fazla katılım olmaz demişti.
Severiz diyete çok uygunŞerbetli tatlılar
Bak bu tarif tam tutuyor ben de yapamazdım bu tariften. Kac kere yaptım sayamadımOfff keşke browni olsa ya . Şöyle çok net browni tarifleri gelse . Netteki tarifler hiç düzgün değil evde deniyorum istediğim gibi olmuyor kimi cok sıvı kimi çok katı.
Ayyyyy o neeee heyecanlandimDiyete uygun bir kategori buldum
EvetSen bize şişko mu demek istiyorsun?