Sizin için
Allah yardımcınız olsun yasom. İnşallah biran önce iyileşir sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin tez vakitteÇok şükür elticim, iyiyim.
Evime geldim biraz toparlayayım diye, sen nasılsın?
İyiyim Kukrişkom, şükür bu günümüze.
Babam bir hayli sıkıntılı. 19 gündür gram uyumadı, ayaklar ve göbeği ödemli, nefes alamıyor. Nabız 12-35 arası değişiyor, tansiyon 20 altına düşmüyor. Uyuyamadığı için halüsinasyon görüyor, asabileşti. Ki çok sakin, yumuşak huylu bir adamdır.
Beni sürekli yanında istiyor, dinlenmek ve evi biraz toparlamak için eve geldim. Valizi bile boşaltmadım 2 haftadır.
Nevos yoreselden sonra ne yapılacak,asıl onu merak ediyorum benSizin için
4 değil miiiYo yo yoo,3 oy bana yetmeyecek yoo
Nevriş valla çok yorgunum ya soz kek yaparım sana
Kek yapalımNevos yoreselden sonra ne yapılacak,asıl onu merak ediyorum bendeğişik bir konu bulsak ama ne bende bilmiyorum
Uçmak için kanatların yokNevos yoreselden sonra ne yapılacak,asıl onu merak ediyorum bendeğişik bir konu bulsak ama ne bende bilmiyorum
Acayip değişik bir konuKek yapalım
Nevos bunu sevmez kiKek yapalım
Allah razı olsun canım benimAllah kolaylikla gecirmeyi nasip etsin, çok geçmiş olsun sizede babanada yasocanimacil şifalar inş,dualarımız sizinle
Sağlam basmak için soruyorum aslında bunu canomUçmak için kanatların yok
Amin CanomAllah yardımcınız olsun yasom. İnşallah biran önce iyileşir sağlığına kavuşur. Rabbim şifa versin tez vakitte
Kız ben hiç katılmadım ona ondan direkt aklıma o geldiAcayip değişik bir konu
Başka ne olabilirkiiiNevos bunu sevmez ki
Fasülyenin basmasından ne olur allasenSağlam basmak için soruyorum aslında bunu canom
Denisik çok denişik olsunBaşka ne olabilirkiii
Kek yapmayalı yıllar oldu. Bana da hiç cazip gelmiyor kek işiKız ben hiç katılmadım ona ondan direkt aklıma o geldi