Tatlı Tarifi Ev Yapımı Baklava

Yine bugün hamaratligin üzerinde maşallah
Sagol hayatim. Valla nevosun bu tarifi gordugumden beri aklimda desem yeridir. Bi kez baska tarifle yapip husran olmustu cesaret edemiyodum. Simdi yaptim baklavayi.. serbetide olmussa guzel olacak insallah, hele bi sogusunda:)

Sagol hayatim. Valla nevosun bu tarifi gordugumden beri aklimda desem yeridir. Bi kez baska tarifle yapip husran olmustu cesaret edemiyodum. Simdi yaptim baklavayi.. serbetide olmussa guzel olacak insallah, hele bi sogusunda:)
Hadi inşallah olmuştur afiyetler olsun şimdiden

Serbetinide doktum vatana millete hayirli olsun.. simdi icine ceksin hemen bi catal daldircam

Daha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacak Toplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim

Vay vay vay cok güzel olmuş ellerine sağlık canım afiyetle yiyin ben hazır baklavayı hiç sevmem zaten ev baklavası yaninada ayran

Ellerine emeğine sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)

Ellerine emeğine sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)

Ellerine emeğne sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)

Bende ev baklavasini severim ama yapamiyordum bu tarifi ben bile yaptiysam herkes yapabilir:))
Detaylı resimde var anlaşılmayacak bir durum yok değil mi:)Tarifim cidden hafif ben bununla tüm şerbetli baklavaları yaparım sıra onlarda:)

Detaylı resimde var anlaşılmayacak bir durum yok değil mi:)Tarifim cidden hafif ben bununla tüm şerbetli baklavaları yaparım sıra onlarda:)
Boncuum dilber dudagi yapmak istiyorum birde:)) acaba olur mu bu tarifle?yapamam diyodum cunku bi onceki yaptigimda hamur resmen parcalanmisti : ( yine oyle olacak sandimki 20 taneyi tepsiye dizene kadar cevizini cekmedim bile olacak mi olmayacakmi diye emin olamadigimdangercekten tarifin tam tutan bir tarif, iyiki varsin boncuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…