Tatlı Tarifi Ev Yapımı Baklava

Yaparsın canım oda çok kolay:)Bu baklava hamuru ile hepsini yapabilirsin canım hafif oluyor:)
Sende iyi ki varsın:)
Cevizli Dilber Dudağı Tatlısı

İnşaallah canım
Boncuum ya benim serbet biraz sekerleme yapti sanki, neden olabilir sence? Dun kapagini kapatip balkona koymustum icine buhar yapmisti bi kac damla dokulmustu ondan olabilir mi? Fazla mi kaynamis? Limon suyuda katmistim halbuki

Boncuum ya benim serbet biraz sekerleme yapti sanki, neden olabilir sence? Dun kapagini kapatip balkona koymustum icine buhar yapmisti bi kac damla dokulmustu ondan olabilir mi? Fazla mi kaynamis? Limon suyuda katmistim halbuki
Fazla kaynatılmış olabilir birde canım uzun süre kalacak tatlılar için limon değil limon tuzu kullanıyoruz

Fazla kaynatılmış olabilir birde canım uzun süre kalacak tatlılar için limon değil limon tuzu kullanıyoruz
O zaman fazla kaynattim kesin: ( cok kaynatinca oluyir demek.. limon tuzunu ne zaman atiyosun boncuum? Hic bilmiyodum bu ayrintiyi? Birde mesela bu tarife gore olsa buyuklugu ne kadar olmali? Cok olursa o zamanda eksi olur: (

Son düzenleme:
O zaman fazla kaynattim kesin: ( cok kaynatinca oluyir demek.. kimin tuzunu ne zaman atiyosun boncuum? Hic bilmiyodum bu ayrintiyi? Birde mesela bu tarife gore olsa buyuklugu ne kadar olmali? Cok olursa o zamanda eksi olur: (
Aynen çok kaynatmışsındır neyse denemiş oldun
Yeşil mercimek büyüklüğünde diyelim:)

Aynen çok kaynatmışsındır neyse denemiş oldun
Yeşil mercimek büyüklüğünde diyelim:)
Ow super canim..ikilemde kalmistim zaten hatirkarsan:)) tatli bitti zatenO sorun degil bir dahakine limon tuzu atarim kaynatirken ama dimi sonunda degil?

Ow super canim..ikilemde kalmistim zaten hatirkarsan:)) tatli bitti zatenO sorun degil bir dahakine limon tuzu atarim kaynatirken ama dimi sonunda degil?
Kaynatırken canım:)
Aklında olsun bu tüm tatlılar için geçerli:)
Birgünden fazla kalacaksa limon tuzu yoksa limon damlatılıyor:)

Kaynatırken canım:)
Aklında olsun bu tüm tatlılar için geçerli:)
Birgünden fazla kalacaksa limon tuzu yoksa limon damlatılıyor:)
Ilk defa senden duydum boncuum. Normal sartlarda bitiremezdik evde o tatliyi yani bi kac gun kalirdi ama ben yine birilerine verdim tatsinlar diye cok begendiler birde inanamadilar benim yaptigina Cocuklar bile sevdiler artik hep yaparim. Bir dahaki yapisim ya byrama olur ya da daha once.. bayrama olursa ama 2 tepsi yaparim kesin:))

Emeğine sağlık canım bundan sonra bence sen sık sık yaparsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…