Yaparsın canım oda çok kolay:)Bu baklava hamuru ile hepsini yapabilirsin canım hafif oluyor:)Boncuum dilber dudagi yapmak istiyorum birde:)) acaba olur mu bu tarifle?yapamam diyodum cunku bi onceki yaptigimda hamur resmen parcalanmisti : ( yine oyle olacak sandimki 20 taneyi tepsiye dizene kadar cevizini cekmedim bileolacak mi olmayacakmi diye emin olamadigimdan gercekten tarifin tam tutan bir tarif, iyiki varsin boncuum
Cok sagol hayatim en kisa zamanda bunuda deneyecegim insallahYaparsın canım oda çok kolay:)Bu baklava hamuru ile hepsini yapabilirsin canım hafif oluyor:)
Sende iyi ki varsın:)
Cevizli Dilber Dudağı Tatlısı
İnşaallah canımCok sagol hayatim en kisa zamanda bunuda deneyecegim insallah
Boncuum ya benim serbet biraz sekerleme yapti sanki, neden olabilir sence? Dun kapagini kapatip balkona koymustum icine buhar yapmisti bi kac damla dokulmustu ondan olabilir mi? Fazla mi kaynamis? Limon suyuda katmistim halbukiİnşaallah canım
Fazla kaynatılmış olabilir birde canım uzun süre kalacak tatlılar için limon değil limon tuzu kullanıyoruzBoncuum ya benim serbet biraz sekerleme yapti sanki, neden olabilir sence? Dun kapagini kapatip balkona koymustum icine buhar yapmisti bi kac damla dokulmustu ondan olabilir mi? Fazla mi kaynamis? Limon suyuda katmistim halbuki
O zaman fazla kaynattim kesin: ( cok kaynatinca oluyir demek.. limon tuzunu ne zaman atiyosun boncuum? Hic bilmiyodum bu ayrintiyi? Birde mesela bu tarife gore olsa buyuklugu ne kadar olmali? Cok olursa o zamanda eksi olur: (Fazla kaynatılmış olabilir birde canım uzun süre kalacak tatlılar için limon değil limon tuzu kullanıyoruz
Aynen çok kaynatmışsındır neyse denemiş oldunO zaman fazla kaynattim kesin: ( cok kaynatinca oluyir demek.. kimin tuzunu ne zaman atiyosun boncuum? Hic bilmiyodum bu ayrintiyi? Birde mesela bu tarife gore olsa buyuklugu ne kadar olmali? Cok olursa o zamanda eksi olur: (
Ow super canim..ikilemde kalmistim zaten hatirkarsan:)) tatli bitti zatenAynen çok kaynatmışsındır neyse denemiş oldun
Yeşil mercimek büyüklüğünde diyelim:)
Kaynatırken canım:)Ow super canim..ikilemde kalmistim zaten hatirkarsan:)) tatli bitti zatenO sorun degil bir dahakine limon tuzu atarim kaynatirken ama dimi sonunda degil?
Ilk defa senden duydum boncuum. Normal sartlarda bitiremezdik evde o tatliyi yani bi kac gun kalirdi ama ben yine birilerine verdim tatsinlar diye cok begendiler birde inanamadilar benim yaptiginaKaynatırken canım:)
Aklında olsun bu tüm tatlılar için geçerli:)
Birgünden fazla kalacaksa limon tuzu yoksa limon damlatılıyor:)
Emeğine sağlık canım bundan sonra bence sen sık sık yaparsın:)Ilk defa senden duydum boncuum. Normal sartlarda bitiremezdik evde o tatliyi yani bi kac gun kalirdi ama ben yine birilerine verdim tatsinlar diye cok begendiler birde inanamadilar benim yaptiginaCocuklar bile sevdiler artik hep yaparim. Bir dahaki yapisim ya byrama olur ya da daha once.. bayrama olursa ama 2 tepsi yaparim kesin:))
Teşekkür ederim.Bence yaparsınız :)Yaaa offf bu neeee bende denemek istiyorummm nefis görünüyor ellerinize sağlıkkk
Açması bana biraz sıkıntı işte ama kesin denemek istiyorumTeşekkür ederim.Bence yaparsınız :)
Çok zor olmuyor.10'ar 10'ar açılıyor:)Açması bana biraz sıkıntı işte ama kesin denemek istiyorum
Evet bencede biseyin suyunu cikarmasam olmazEmeğine sağlık canım bundan sonra bence sen sık sık yaparsın:)
Eşin ,çocukların ve çevren çok şanslı:)Evet bencede buseyin suyunu cikarmasam olmaz
Ben ysptysam tum kk yapar emin olYaaa offf bu neeee bende denemek istiyorummm nefis görünüyor ellerinize sağlıkkk
Bu konuda evetEşin ,çocukların ve çevren çok şanslı:)
Siz alışıksınız galiba maşallah ben mantı yaparken falan hamuru yoğuruyorum ablama açtırıyorum ufak ufak alışmam lazım ama baklavayla başlamak çok değişik bir tecrübe olacakÇok zor olmuyor.10'ar 10'ar açılıyor:)