Evet öyle olacak40 bezenin 20 si alta sonra ceviz sonra diğer yirmisi üst kata demi
Sağol canımmasallah ne hamarat hatunsun nevos hanim
beceriksizim, bakar begenir gecerimoff
Teşekkür ederimcok güzel görünüyor yaa elinize saglik bende deneyecegim vakit bulursam
kesinlikle paylasirim insallah becerebilirim:)Teşekkür ederimDenerseniz paylaşırsınız bizimle
Mutlaka becerirsinizkesinlikle paylasirim insallah becerebilirim:)tarifin fotosunu aldim yapacagim ben bunu
bide bi sey soracagim yagi sogukken mi dökecegiz üstüne hep yapanlar sicak döküp kizartiyor bildigim kadariyla . bezeleri ince acmak zormu birde onu deyiverin benim ki kalin olmaz insallah pazar nöbetten sonra deneyecegim bunuMutlaka becerirsiniz
Yağı soğuk dökeceksinizbide bi sey soracagim yagi sogukken mi dökecegiz üstüne hep yapanlar sicak döküp kizartiyor bildigim kadariyla . bezeleri ince acmak zormu birde onu deyiverin benim ki kalin olmaz insallah pazar nöbetten sonra deneyecegim bunuhep hazir yufkadan yaptim bu güne kadar bu sefer de kendi emegim olsun demi ama
cok tesekkürler simdiden heyecanlandim yapip sizinle paylasacagim insllahYağı soğuk dökeceksinizSıcak dökünce üstteki katlar kıvrılıyor..
Siz yaptığınız hamuru 40 bezeye ayıracaksınız.Bezeleri 10'ar 10'ar ayıracaksınız..İlk 10 bezeyi tek tek küçük servis tabağı büyüklüğünde açacaksınız.Sonra o 10 bezeyi aralarına nişasta sürerek üst üste koyup yuvarlak tepsi boyutunda büyüteceksiniz...Önce küçük sonra büyük açacağınız için ince açılıyor...Çok sert yapmayın yavaş yavaş merdane ile açın..Birde şekli önemli değil illa yuvarlak olması gerekmiyor..Eğer tepsiye büyük gelirse kenarları kesilebilir..
Tamam canım mutlaka bekliyorumcok tesekkürler simdiden heyecanlandim yapip sizinle paylasacagim insllah
Canım 10 kat tepsiye seriyorsunuz.Sonra 10 kat daha seriyorsunuz..Daha sonra cevizi döküp diğer 10 katı seriyoruz..Son 10 katı serip kesiyoruz..İstersen 10 katların hepsinin arasına 10'ar 10'ar döküyoruz..nevoscum simdi ceviz 1 sefermi konuyor yani onu anlamadim?
simdi anladim cnm teskurlerCanım 10 kat tepsiye seriyorsunuz.Sonra 10 kat daha seriyorsunuz..Daha sonra cevizi döküp diğer 10 katı seriyoruz..Son 10 katı serip kesiyoruz..İstersen 10 katların hepsinin arasına 10'ar 10'ar döküyoruz..
Rica ederim canımsimdi anladim cnm teskurler
Buzdolabında 10 gün kalırŞerbet dökmeden kaç gün kalabilir. Bayramdan 4 gün önce yapmayı düşünüyorum . Bayram günü şerbeti döksem olurmu cnm