Gel camları sil demedim illa herşeyi detay mı yazayım doğum son ayı görümceler evine gelip evini temizleyelim dediler ben temizlikçi tutacaktım , ona vereceğini bize ver diye espri yaptılar , geldiler yedirdim içirdim işlerin ucundan tutarak ben de yaptım annem de bana ben de gelirdim ama cama çıkamıyorum dedi , kendisi de doğum yaptıktan sonra gelip bana destek oldu çünkü doğumum çok zor geçti . Yani ben insanları arayıp gel camlarımı sil diyen biri değilim . Buraya bu konuyu bir sayfa detay yazsam kimse okumazdı çünkü şuan bile ufacık bir detayı okumaya üşenip sadece başlık üzerinden bana açıklama yaptırıyorsunuz ve neredeyse hikaye uyduruyor muamelesine maruz kalıyorum . Durum bu şekildee annene de demişisin gel camları sil diye kadın çıkamam demiş
Yorumları bi okursanız anlarsınızYok insan kullanan sanmadi bence kimse sizi ben bile yanlış okumuşum şimdi farkettim kendileri aramış istiyorlarmış e gelsinler madem ne bileyim siz bilirsiniz sanki bana gelecekler gibi yazıyorum
Çok güzel düşünmüşsünüz . Ama çağırmaktan kastım detayda yazıyor gelelim diyorlar evet diyetim mi yoksa ısrarla red mi edeyim bundan bahsettim .Sizede fikir olur amaçlı yazıyorum. 2 çocuğum var ikisinde bebek mevludu okutmadım. 2 aylık olduklarında akıka kurbanlarını Çocuk esirgeme kurumuna bağışladım. Evde kuramımı hem annem hem ben okuduk. Oğlumda mevlit için harciyacagim parayı ĹÖSEV e bağışladım. Kızımda mevlit masrafını SMA li bir bebeğe verdik. Oğlumun sünnetindede SMA li bir bebeğe bağış yaptık. Her yıl dogum gunlerinde de 5 er tane fidan bağışlıyorum.
Hee gorumceleri çağırmaya gelince tırnağın varsa kafanı kaşı. İnsanlar zaten sizin icin gerekeni yapmış.
Çok güzel düşünmüşsünüz . Ama çağırmaktan kastım detayda yazıyor gelelim diyorlar evet diyetim mi yoksa ısrarla red mi edeyim bundan bahsettim .
Sizin tercihiniz bizde konuşulurYani benim böyle durumlarım hiç olmadı. Ben hayatımın her sürecinde kendi işimi kendim gördüm. Yaptim oldu modunda yaşıyorum. Böylelikle ileri süreçte kimse bana bende senin için şunu yaptım diyemez bence bu çok büyük bir ayrıcalık. Mesela benim böyle birseye niyetim olsaydı önce hazırlığımı yapar sonra bundan etrafımı haberdar ederdimki bu tip polemiklere girmez güzel kafamı yormazdım. Mesela oğlum sünnet oldu. Randevu aldık hastanede sünnet oldu. Sonrasında çevremize oğlumuz sünnet oldu, mevlit düğün vs yerine bağış yaptık dedim konu 1 dakikalık bir mevzu oldu bitti.
Oğlum yağlı ellerini sürüyor bazen. Ozaman siliyorum. Denk gelirseniz bitlenirsiniz sadeceTam olarak evin içinde ki kapıdan ne gibi hastalıklar kapılabileceğini düşünüyodum
Degisiyor ama disardaki ayakkabimizi da evin kapisinda cikartmiyoruz, en az evin yarisina kadar giriyoruz. Eger ev kiyafetine gecersem o zaman ev ayakkabisi giyiyorum ama ustumle oturuyorsam ayakkabim da ayaginda oluyorEv ayakkabısından mı bahsediyorsunuz yoksa dışarıda giydiğimiz ayakkabı ile evde mi dolaşıyorsunuz
Emekledikleri ve yere dusen seyleri agizlarina attiklari icin. Su anda bunlar kalmadigina gore konfor alanimiza geri donebildikDünyanın çoğuna göre normal olan şey bana normal gelmiyor ve bu benim midemi bulandırıyorsa bunu söylemekten neden çekineyim? Ve bu neden size ayıp oluyor?
Ayrıca bukadar normal bişeyse çocuklarınız küçükken neden uygulamaktan vazgeçtiniz?
Aynen evet haklısınkabul edesiniz mi vardı birde :)
o değilde 2 yılda 2 kere silinmiş camı görümcem (yani elalem) silse ben çok utanırım
resmen pisliğini bana bırakmış diye düşünür mü diye düşünürüm
temizlikçi çağırın temizlikçi.. sonra bu lafları çok duyarsınız
evini ..... götürüyordu b.. kunu temizledik :)
D deva-12Ben olsam (ki bende cok zor sartlar altinda yaptim mevlutu, henuz 1aylikken tasindim yardim edecek bir akrabam yok annem o siralar kemoterapiye yeni basladi neyse uzadi ama.anlayin diye yaziyorum)
Siradan bi temizlik yapin.
Ikramlik seyleri birisine yaptirin hani el yapimi yapip satanlar oluyo 3 -5 cesit yaptirin kendiniz eklerseniz en fazla 1 cesit yapin.
Esiniz silerse amenna silmezse hic sknti etmeyin cekin perdeleri kim gorecek cam pisini
Sizin tercihiniz bizde konuşulur
Kapıyı silmedim diye şu yaşa kadar hastalanmadım, kapıları yalamıyorum, kapıyı tutup elimi de yalamıyorum, kusma emojisi bence de olmadı. Gerisi herkesin hijyen anlayışı farklıdır. Kimisi yerleri buharla siler kimi elle, kimi viledayla. Kimsenin kimseye kusma emojisi koymasını normal karşılamam daha da uzatmak istemiyorum.Hastalığı mecazi anladımda yazdığımı anlayacak kadar zeki olduğunuzu düşünüyorum aslında?
Benin yaşadığım ülkede de insanlar çoğunlukla ayakkabıyla gezer evde, tuvaletten sonra yıkanmazlar ne ellerini ne başka yerlerini, çok fazla cam kapı silmezler, onların ömrü uzun diye bizdemi öyle yaşayalım?
Covidden sonra insanların hijen konusunda daha çok bilinçlediğini düşünürdüm, demekki öyle değilmiş.
Kendiniz silerken iki yılda bir yeten cam temizliği görümcelere yıkılma söz konusu olunca iki ayda bire mi indiZaten evi hep eşim temizliyor ama biz camları hiç silmiyoruz bir kere silmiştim 2 yıldır bu evde kiracıyım , bir kere annem bir kere ben , bir kere doğuma yakın görümceler sildi
Arkasında bukadar durdunuz öve öve bitiremediğiniz birşeye konan kusma emojisi sizi neden bukar rahatsız ettiği anlamadım ama neyse… uzatmayalım iyi olur bencede…Kapıyı silmedim diye şu yaşa kadar hastalanmadım, kapıları yalamıyorum, kapıyı tutup elimi de yalamıyorum, kusma emojisi bence de olmadı. Gerisi herkesin hijyen anlayışı farklıdır. Kimisi yerleri buharla siler kimi elle, kimi viledayla. Kimsenin kimseye kusma emojisi koymasını normal karşılamam daha da uzatmak istemiyorum.
Şunu yazdınız, yazdığınız doğru değil, sonuçları test edildi onaylandı.Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama küçük çocuklu evde değil ayda 1 hafta 1 silinmese o kapılardan bulaşcak hastalıklardan kafasını kaldıramaz insan
Bişeyi öve öve bitirememe falan durumu yok. İnsanların eve ayakkabıyla girmesine kusma emojisi attınız. Genelde evde ayakkabıyla gezmem ama girdiğim zamanlar olmuştur. Hiç kusulacak bi tarafı olduğunu düşünmüyorum. Sizin sandığınız gibi insanlar falan ölmüyor sizin aşırı hijyen kriterlerinize uymadılar diye. Ben bişeyi övmedim ama siz kusma emojinizle abarttınız. Bazılarımız rahatsız oldu. Olay bu.Arkasında bukadar durdunuz öve öve bitiremediğiniz birşeye konan kusma emojisi sizi neden bukar rahatsız ettiği anlamadım ama neyse… uzatmayalım iyi olur bencede…
Yapmayın altından kalkamayacaksanız mevlüt.
Şart mı yani?
Kimseye de eyvallah etmemis olursunuz. Yada eşinizle yapın temizlik illaki yapacağım diyorsanız veya temizliğe birini alın.
Ben olsam çağırmam görümcemi temizliğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?