- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
gelinler doğurunca kaynanalara uyku basıyor zaar, bende 3 gün yatmıştım hastanede, annemle birlikte o da kaldı. Kanepeyi zaptetti, yemin olsun gece gündüz hor hor uyudu kadın. Sinirden annemle gülüp durduk. Annecazım yorgunluktan bi hal sandslye tepesinde tünedi 3 gün. Ama 2.doğumumda hastaneye sokmadım bile kadını, 2.bir kez kaldıramazdımKv kizip evinizi terketmeniz cok sacma olmus kusura bakmayin. Diger konularda ise sizin kv ile benimki arasinda nedense cok benzerlik gordum Sezeryanla dogum yaptim esim o gun fenalasti eve gonderdik kv yanimda kaldi hastanede. Sabaha kadar horladi yemek geldiginde tepsiyi kitliktan cikmis gibi onune alip karnini doyurduktan sonra aklina onume birseyler koymak gelirdi. Ertesi gun annem geldi bana bakan hemsire anneme kaynanami gostererek abla bence bu gece siz kalsaniz iyi olur dedi kaynanam o sirada yine uyuyordu. Insan gulsemi aglasami bilemiyor. Oglum iki yasinda bugune kadar bir altin disinda bir cop almadi torununa. Aldigi altin icinde oglunu tembihledi onu bozdur borcunu ode diye. Onceleri bende cok kafama takardim simdi tinlamiyorum. Onunda yapisi oyle demekki kalkip onun kisiligi yuzunden keyfimi bozamam artik