- 27 Nisan 2020
- 13
- 5
- 23
Birgün elle sileyim dedim odanın yarısında pes ettim.
İşkence gibi.
Supugelikleri ayrıca siliyorum.
Yeri elle silmek kadar zor değil.
Yani evim 170 metrekare elle sil sil bitmez.
Akşam kadar silmek lazım.
Silene kadar yeniden kirlenir.
Oooo ilerleme varcok gorgusuzsunuz. biz dublekste oturoyuruz bi kere soylemedim simdiye kadar.
Alıcam mutlaka bi kaç yedek bezde.Ben kullanıyorum çok memnunumbir tek süpürgelikleri birebir olmuyor hafif kıvırmak gerek sopasını onun dışında harika elle silmişçesine tertemiz yapıyor
Ha gayret duzeliyorsun.cok gorgusuzsunuz. biz dublekste oturoyuruz bi kere soylemedim simdiye kadar.
Sizin ev 170 metrekare diye arkadas aydinlanma yasamis Allah razi olsunHa gayret duzeliyorsun.
Dedim bakalım takılacak mi oltaya?
Mesajının ardına yazdım atladı hemen.Sizin ev 170 metrekare diye arkadas aydinlanma yasamis Allah razi olsun
Çok güzelmiş.peki viledaya gerek kalmıyor mu o zamanböyle birsey
yerin tozunu aldiktan sonra kullaniyorum
Çok güzelmiş.peki viledaya gerek kalmıyor mu o zaman
İlginç bir mantık
Dizleri mahvolur diye elle sildirmek acımasızlıkmış
Camları sildirmiyorsunuz siz herhalde, en kötüsü omuz kasları yırtılabilir. Daha şanslı ise sadece eklemleri hasar görür, omuzlarda kireçlenme filan olur.
Çamaşır suyu da ciğerlerine zarar verir yazıııkkk. Küveti filan sade suyla ovsun. Aman durun ovmasın, bileklerine zararlı. Lavaboyu da ovmasın, karpal tünel sendromuna yol açabilir.
Koltukları da silmesin çünkü merhamet...
Gelsin kahvaltı etsin, karşılıklı kahve içelim evine gitsin.
Çok zekiyim yine
O iz kalması vileda dan degil. Yer karonuz ne? Parke mi granit mi?Vileda ile silince de iz yapıyor ben silerken de iz kalıyor kadın silerken de kalıyor
Evlerine temizliğe giden kadinlar,yani gercekten bu işi bilen kadinlar bu sekilde temizliyor. Ben bana gelen kadına elle sil viledayla sil falan demedim hic. Kendisi direkt elle sildi. Evimde vileda var hic istemedi. Bundan önce gelenler istedi bir de vileda sipariş verdi şöyle boyle olsun diye. Aldim bende. Esimin masasını tozlu bırakarak,kapıyı sildigi bezi mutfak lavabosunda yıkayarak arkasından (köpegim yere pati izi yapmisti) yeri silmişti. Yani temizliği bilenler az buçuk anlayanlar gerçekten elle siliyor annemin evine senelerce kadin geldi hic vileda kullanmadı mesela.ki vileda kullansa oyle istediği viledayi kulllanmasina musade etmem ben şahsen. Ben kendisi 2 hafta kadar gelmedi bu korona dan dolayı kendim yaptim benim kullandigim pratik paspas. O da yorucu biraz. Ondan baska çoğu viledayi denedim kötü pisliği bir yerden alıyor öteki yere savuruyor. Bu yani.Evet Malesef bende okudum yorumları ogun haberlere cıktı corona yuzunden ev işine giden kadınların işleri sekteye ugramıs kirasını odeyememıs bir kadın cıkarmıslar kızıyla sokakta kalmıs. Zaten sigortaları vs hıc bir guvencelerı yok yani biraz empati yapalım lutfen yazık degıl mı ya aksama kadar elle yerleri silmek insanın kolu kopar yazık ya
Memnunum evet. Zaten öncesinde elektrikli süpürge ile iyice süpürüyorum. Üzerinden de mopla geçince tertemiz oluyor.Peki vip Ahmet den memnun musunuz bende Vileda turbomat var satışta bile yok artık demek ki tutmadı , vip gibi dikdörtgen ama tozlar beze yapismiyo alamıyorum illa eğilip temizlemek gerekiyo
Bazalıyken asla temızleyemıyor ve temızletemıyordum zaten. Resmen bazalı yatak işkenceBizimde yatak altları boş, hiç denemedim ama benim yatağım altına kolum uzanmaz. Anca altına girmem gerekir bunun için. Çocukların yatağına belki uzanır ama dediğim gibi hiç denemedim.