Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaan Amaan ne büyük dert onlarında insan olduklarını unutmayın ve işlerine karşmayin bence..Ayrıca virüs bitince haftada 3 gün veya her gün yarın gün olacak şekilde dr senli birini almayı düşünüyorum bu durumda da mı elle sil Silmesinş istememeliyim sonuçta her gün yarım gün gelse mutlaka vakti kalacak her gün cam dolap silmeyecek ütü yapmayacak sonuçlara
işlerine karışmasan malesef o kadar kötü iş yapıyorlar ki enayi yerine koyuyorlar resmen. ilk başa hiç bir şey demiyordum ama mutfakta ocağı bile silmeden gitmeye başlamıştı ki lekeli olduğunu görmüştü malesef çalışanlar tamamen nabza göre şerbet veriyor ve hiç bir şey demezsen üstün körü yapıp parasını alıp gitmeye çalışıyorlar.Amaan Amaan ne büyük dert onlarında insan olduklarını unutmayın ve işlerine karşmayin bence..
Çoğu bilmiş,evde olmasan erkenden kaçıp gidiyorlar.is ahlaki yokişlerine karışmasan malesef o kadar kötü iş yapıyorlar ki enayi yerine koyuyorlar resmen. ilk başa hiç bir şey demiyordum ama mutfakta ocağı bile silmeden gitmeye başlamıştı ki lekeli olduğunu görmüştü malesef çalışanlar tamamen nabza göre şerbet veriyor ve hiç bir şey demezsen üstün körü yapıp parasını alıp gitmeye çalışıyorlar.
O konuda haklisiniz basinda durmayinca savsaklıyorlar. Ama elle sil demekte mantık dısı geldi bana. Sonucta o da insan. Yani elle silecek kadar ne kadar kirlenmiş olabilir en fazla 1 haftada. Ancak viledanın girmedigi dolap altlarinin silinmesini isteyebilirsiniz elle.işlerine karışmasan malesef o kadar kötü iş yapıyorlar ki enayi yerine koyuyorlar resmen. ilk başa hiç bir şey demiyordum ama mutfakta ocağı bile silmeden gitmeye başlamıştı ki lekeli olduğunu görmüştü malesef çalışanlar tamamen nabza göre şerbet veriyor ve hiç bir şey demezsen üstün körü yapıp parasını alıp gitmeye çalışıyorlar.
Hayırdır pink ağrına giden ne oldu?
işimi yaparken mesaim bitmeden çıkmıyorum.kişinin mesleği ,yaptığı iş ne olursa olsun layıkıyla yapmalı.her kuruşuna kadar hak etmeli.Biz de enayi değiliz,parayı havadan bulmuyoruz.Genelleme yapmadım,başıma gelenleri yazdım.Çoğu dedim,hepsi demedim!Ha ,buna rağmen hala o savunmaya girecekseniz pes derim!Ağrına gitmek derken? Her mesaja katılmak veya aynı fikirde olmak mecburiyetinde değilim. Karşınızdakiler insan, sizin yapmayı tercih etmediğiniz veya yapamadığınız işi yapıyorlar.. Tanıdığınız belki maksimum 20 kişi üzerinden çoğu bilmiş, iş ahlakı yok genellemesi yapmanız hoş değil. Kişiyi değil bütün bir meslek grubunuzu eleştirmişsiniz
Elle silince ne oluyor ki?O konuda haklisiniz basinda durmayinca savsaklıyorlar. Ama elle sil demekte mantık dısı geldi bana. Sonucta o da insan. Yani elle silecek kadar ne kadar kirlenmiş olabilir en fazla 1 haftada. Ancak viledanın girmedigi dolap altlarinin silinmesini isteyebilirsiniz elle.
işimi yaparken mesaim bitmeden çıkmıyorum.kişinin mesleği ,yaptığı iş ne olursa olsun layıkıyla yapmalı.her kuruşuna kadar hak etmeli.Biz de enayi değiliz,parayı havadan bulmuyoruz.Genelleme yapmadım,başıma gelenleri yazdım.Çoğu dedim,hepsi demedim!Ha ,buna rağmen hala o savunmaya girecekseniz pes derim!
Enayilik ne alaka mı?Ben canla başla çalışıp kaytarmıyorsam ,temizliğe gelen kişi benim evde olmamamı fırsat bilip 200 tl yi cebine atıp saatlerce öncesinden işini bitirmeden giderse o benim açımdan enayilik oluyor.Karşıdaki uyanık insan evladı da vicdansız oluyor.düzgün oldu mu hanım efendi yazdıklarım sizin onayınızı almadan yazmayayım bi daha !Sorun sizin üslubunuzun çirkinliğinde. Başınıza gelenleri daha düzgün şekilde ifade edebilirsiniz. Hala aynı şeyi yapıyorsunuz enayilik ne alaka? Kullandığınız kelimeler yakışıksız
Enayilik ne alaka mı?Ben canla başla çalışıp kaytarmıyorsam ,temizliğe gelen kişi benim evde olmamamı fırsat bilip 200 tl yi cebine atıp saatlerce öncesinden işini bitirmeden giderse o benim açımdan enayilik oluyor.Karşıdaki uyanık insan evladı da vicdansız oluyor.düzgün oldu mu hanım efendi yazdıklarım sizin onayınızı almadan yazmayayım bi daha !