Sorun bedenkinde mi bilmiyorum ama mop iz bırakıyorElle temiz oluyor diye sağlıgımdan olamam şahsen. Boyle hunharca temizlik yapmanın uzun vadede sonucları iyi olmayacaktır. Belinizi omurganızı cok yordugunuz için bel fıtığına bel kaymasına sebep olur. Lütfen ev işlerini temiz oluyor diye eziyete cevirmeyin. Saglıgınızı kaybettikten sonra pişman olmanın hiçbir faydası olmaz.
Ben once yerleri süpürüyorum ve mopla yerleri siliyorum gayettte temiz oluyor eski tip viledalar da temiz olmuyor du pek dogru ama mopla temizlik cok guzel oluyor
Vip mop mu yoksa başka mı iyice bezi kurulama yapmanız gerek.Sorun bedenkinde mi bilmiyorum ama mop iz bırakıyor
Buharlı moptan memnun musunuz. Marka ve model araştırıyorum ben de.Mobla ilk önce tozunu aliyorum yerlerin kurz bir sekilde, islak da olur ama kuru cok pratik
Sonra buharli yer silme aletiyle üzerinden geciyorum
Buhardan daha iyi temizleyen birsey oldugunu da sanmiyorum
Ikisinde de pek yorulmuyorum, pratik ve etkili
Ha gündelik tozlar icin de temizlik robotlari var
Bazen onu kullaniyorum üzerinden buharla geciyorum
Makinalar varken dize, dirsege yüklenmenin alemi yok
Kolayi var
Absürt değil vileda ile yapılması benim midemi bulandırıyor temizlenmiş gelmiyor .Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Buharlı moptan memnun musunuz. Marka ve model araştırıyorum ben de.
Elektrikli süpürgemden oldukça memnunum,supurdukten sonra bezlerimi kirleticek toz olmuyo yerlerde. Ama parkelerin silinmiş olması içimi rahatlatiyo. Ancak ondan sonra tatmin oluyorum. Merak ettiğim buharlı moplar o silinmiş hissini veriyor mu?Memnunum, cocuklu evde hele bu buhar olayi cok daha isabet oluyor
yerlerin mikrobu kiriliyor bir yerde
ha yerler cok pisse önden islak mobla bir kere gecmek daha iyi olur sadece
ama buharli temizlik artik temizligin en üst noktasi diye düsünüyorum, tabi kimyasal olmadan
kimyasal kullanmadan nasil daha iyi temizlik olur dersek bu buharla olurdu galiba
markanin pek önemi oldugunu sanmiyorum, bendeki cok ortalama bir marka, marka bile degil hatta ama kullaniyorum
Elektrikli süpürgemden oldukça memnunum,supurdukten sonra bezlerimi kirleticek toz olmuyo yerlerde. Ama parkelerin silinmiş olması içimi rahatlatiyo. Ancak ondan sonra tatmin oluyorum. Merak ettiğim buharlı moplar o silinmiş hissini veriyor mu?
Valla çok teşekkür ederim. En yakın zaman da bende edineyim o zaman inşallah.Buharli moba zaten suyla silmis oluyorsun, parliyor
temizken silinmeli ama yoksa toz toprak yapisir
temiz zemine uygulandiginda parlatiyor hatta rengini bile aciyor yerlerin cünkü derin temizliyor