ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Teşekkür ederim o zamaan yaşasın tozlanmayan camlar ve leke tutmayan fayanslar! Annem geldikçe söylenmiycek artik

Teşekkür ederim o zamaan yaşasın tozlanmayan camlar ve leke tutmayan fayanslar! Annem geldikçe söylenmiycek artik
Anneler söylenmek içindir biz anneler kızlarımızın tertemiz evine bile kusur buluruz
Temizlik yaptıktan 15-20 dakika sonra kızımın odasına girip çaktırmadan yatak altını iyi sildi mi, kitaplığın her rafının tozunu aldı mı diye gözle kontrol yapıyorum çaktırmadan

Çakiyorduk, çakiyorlardir da çaktirmiyorlardir.

Hahahahah ay çok tatlısın aus ya

Temizlik teftişindesin resmen

Resmen di mi Bir de taktım ki sorma ... gelip gidip taciz edesim var messie yi vileda ile

çok teşekkür ederim :)
bugün bir şey yapamadım, biraz dinlenip başlicam. mutfak ve banyoyu bitirmiş olcam gibi duruyo, inanıyorum kendime. yarın izinliyim zaten sabaha kadar bitiririm

ÇÖP KALMADI!

Süper ya . Sen yazdıkça benim ev temizlenmiş gibi bir ferahlıyorum .

Dur hele daha ne davetler vereceksin o evde

Arkadaşlar harikasiniz. Bütün mesajları okuyamiyorum ama görüyorum ki konu sahibine müthiş destek olmussunuz. messie sanki yakinimmis gibi mutlu oldum duruma.

Aynen mune abla, annem onlarla yaşarken yapmayı bırakmıştı bi müddet sonra ama böyle kendi öğrenci evime çıkınca her geldiginde bi teftiş ediyor çaktırmadan. bazen bir sey bulamıyor bu sefer de neden bu dolapta meyve yok neden bu tencereler burda duruyor...

Hahahahahahhaa ömrünün sonuna kadar bu sözleri duyacaksın, 44 yaşındayım, kocaman kızım var, annem bana geldiğinde müfettiş teftişinde hissediyorum kendimi, bardakları o rafa niye dizdin, fırın şurada dursa daha iyi, masayı biraz ortaya çeksene diye diye evde dolanır
Allah sağlıklı ömür verisinde varsın anneler desinler

Heeee birde ben markete falan gitmişsem arkamdan mutlaka tabak çanağın yeri değişir hahahahahhahaa

Ben de diyorum ki evlenince böyle olmaz.. asıl cümbüş o zaman başlıyor demekki

Allah dırdırlarını eksik etmesin

Aile ortamında yasadınmı bi akraba anne kardes biri destek olmalı bi süre. Tedavi olun

Konuyu basindan beri takip edenlerdenim helal olsun sanada burdaki bütün yardimsever hanimlara da üstesinden oyle guzel gelmissin ki.. Ayrica cok hamaratsin hicte oyle tembel degilsin 2 gunde cok hizli ilerlemissin vallahi tebrikler takim çalışması buna deniyor sanirim evin son halini sabirsizlikla bekliyorum

Eger oyle bir hap varsa bana da soyler misin canim aynı dert bende de var cok zor geliyor

Cok pis gaza geldim. Cok seker anlatmissiniz. Heleki o havalanmis ve tertemiz kokan odanin kapisini kapatirkenki his. Offf. Temiz evi temizleyesim geldi

Sinekler gittimi

birden bire yok oldu hepsi, sinek ilacı sıkmama da gerek kalmadı :)
Harikasin canim. Afiyet olsun. Herkese orneksin tebrik ediyorum yurekten
çok teşekkür ederim
Messie sayende hepimizde bir temizlik aski uyandi
Senin konunu okudugumdan beri evde fazlalik ne varsa atiyorum
Ayrica tenzilik adina cok puf nokta ogrendim buradaki hamarat hatunlardan
ne mutlu bana öyleyse

Ooo supersiniz. Tebrik ederim.
çok teşekkür ederim

Cok kolay gelsin.

sağolun
Bravooooooooo.

Gercekten basardin bu isi. Cogu gidiyor azi kaliyor.
Supersin ne diyebilirim ki baska.
Devami da gelsin haydi bakalim.
messie

teşekkür ederim
mis gibi olacak

durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
bir sürü çamaşır yıkadım, askıda kurudular. onları yerleştirmeden önce dolapları silip, düzenlemem gerek. bu da baya bir iş alıcak. giymediğim şeyleri ayırmam gerekecek.
bir yerlerden hala çöp çıkıyor, çok fala biriktirmişim.
atmaya kıyamadığım şeyler var, normal boyutta mı yoksa gereksiz bir bağlılık mı duyuyorum onlara karşı bilmiyorum. kesinlikle atamayacağım, atamayacağım ve atabileceklerim olarak üç kategoriye ayırıp seçim yapmam gerekiyor. bu da zor olacak. kabası gitti bile diyemem henüz. ortalık biraz toparlandığında ince işler kalacak, pencereler, duvarlar, toz, perde. evim küçük (38m2), bazı şeyleri yerleştirmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum. evde 5 tane fotokopi makinası buldum, neden nasıl, hiçbi fikrim yok... bi ara biriktirmişim. onlardan kurtulmam gerek. çalışıyorlar mı bilmiyorum. anlayan birini bulup hediye edeceğim. tamir edebilir gerekirse. bunun dışında daha çok işim var. çalıştığım için çok vaktim olmuyor, bütün gün ayaktayım dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum.
ama hepsinin dışında çok büyük bir adım attığıma inanıyorum sizler sayesinde. buraya bu başlığı açmış olmam bile büyük başarıydı, nasıl tepkiler alacağım bilmiyordum ama bu kadarını hiç beklememiştim. nasıl teşekkür etsem az. umarım bir gün teşekkür etme şansım olur buralara yolu düşen olursa misafir etmek isterim. (viyana, avusturya)

sevgiler, iyi geceler
yağmur

mutfagi kendin boyayabilirsin aslinda..hem kucukmus zaten.
hemen biter.. leke cikarmakla da ugrasmazsin..
bu arada mutfak tezgahin cok kucukmus dagilmasi normal..
birde bittikten sonra bu temizligi korumak icin biseyler plalayalim ki surekli bu sekilde yuk olmasin sana

pes etmek yok biliyorsun :)
yorgun gelip ev temizlemek cok zor haklisin.. insan ayaklarini uzatip dinlenmek istiyor.. cok yorgun olursan zorlama dinlen..
kiyafetleride ortadan kaldirisan buyuk olcude halletmis olacaksin...
diger islere baslamadan once giymeyeceklerini ayir.. sonra dolabi silersin.. sirkeli suyla guzel tozunu alip birde durular yerlestirirsin..
oncelikle ortadaki daginikliga sebep olan seyleri kaldirirsan diger kalan isleri daha rahat yapabilirsin..
artik senden duzenli bir gardirop resmi bekliyoruz..
cok guzel ilerliyorsun.. pes etme sakin :)

Amaan o ince isler hemen olmaz zaten tasalanma.
Evdeki ise yarayacak fazlalıkları "ya bunlar daha ise yarar, atmayayım" diye düşünüp atamıyorsan sana baska bir fikir sunayım. Onları satsana? Mesela o fazla fotokopi makinesi, sat bence onları çalışıyorlarsa. Kıyafetlerini de satabilirsin ya da bagislayabilirsin, düşünsene sayende birsürü yoksul insanın yüzü gülecek
Değişik kategorilerdeki fazlalıkları satıp satamycagına bak. Satıp olmazsa eve tadilat yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…