ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

merhaba
öncesini dün eklemiştim, yine koyuyorum ve sonrası.

verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım.
Harikasin canim. Afiyet olsun. Herkese orneksin tebrik ediyorum yurekten

Messie sayende hepimizde bir temizlik aski uyandi
Senin konunu okudugumdan beri evde fazlalik ne varsa atiyorum
Ayrica tenzilik adina cok puf nokta ogrendim buradaki hamarat hatunlardan

merhaba
öncesini dün eklemiştim, yine koyuyorum ve sonrası.

verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım.
Ooo supersiniz. Tebrik ederim.

Messie sayende hepimizde bir temizlik aski uyandi
Senin konunu okudugumdan beri evde fazlalik ne varsa atiyorum
Ayrica tenzilik adina cok puf nokta ogrendim buradaki hamarat hatunlardan

Merhabalar, ben de ilk başlarda bu konuyu merakla takip etmiştim ama 70 küsur sayfa olmuş artık hepsini okumam çok zor, püf noktalarını kısaca özetleyebilir misiniz, ya da beni o mesajlara etiketleyebilir misiniz? Çok teşekkürler.

Y yazfey bahsedilen urun cam ayna mobilyalar uzerinde cok etkiliymis bende yarin alacagim

Bravooooooooo.

Gercekten basardin bu isi. Cogu gidiyor azi kaliyor.
Supersin ne diyebilirim ki baska.
Devami da gelsin haydi bakalim.
messie

Y yazfey

Y yazfey

Gerçekten büyük bir iş başardınız. Hem de çok kısa bir sürede. Elinizden bir uçan bir de kaçan kurtuluyormuş meğer, kendinizi hiç hafife almayın

Ben de günlerdir kapıları sileceğim, hele sokak kapısı toz içinde. En son bayramda silmiştim. Bir de artık yazlıkların temelli kaldırılıp kışlıkların çıkarılması gerekiyor, bunun için de gardrobun iç dış silinmesi gerekiyor

Acaba bunun için bir hap falan var mı

Y yazfey temizlenmis hali

Y yazfey bahsedilen urun cam ayna mobilyalar uzerinde cok etkiliymis bende yarin alacagim
Ürünün adı highgenic sprey şişe içerisinde mavi bir sıvı, su lekesi tutan duşakabinler içinde biçilmiş kaftan, ayrıca arabaların kaportasına sürünce cila gibi oluyor, arabanın iç kısmını da temizler, parlatır, araba camları da silinebilir yağmur suyu tutmasını engeller, arabası olanlara da faydalı:))) kolay kolay her ürüne işte aradığım bu diyemiyorum, epey iyi markaların temizlik ürünlerini aldım memnun kalmadım, en azından abartıldığı kadar iyi olmadığını gördüm ama bu ürün hoşuma gitti, bizde çoluk çocuk olmadığından camlarda parmak izi vb lekeler olmaz, en büyük derdimizse toz, pis sarı bir toza maruz kalıyor evlerimiz, camlar lekesiz ama bir karış tozlu oluyor sildikten 2 sonra, bu da sinir bozucu birşey, 2 günde bir camda silemem doğrususıkıyorum siliyorum uzun süre cam silmeyi rafa kaldırıyorum

Müdüreciğim bu highgenic banyo duvarındaki fayanslara da kullanılıyor mu? Malum bi buharla falan birsürü su lekesi oluyor banyo fayansları, ben de öğrenci insanim temizlik genellikle 15.planda kalıyor öğrenci evinde

messie valla ben de daha beter bekliyodum ya, sen sadece ihmal etmissin evi o kadar. Ama burda hanımlar cok iyi motive edip güzel yönlendiriyorlar, ben de ders çalışamıyorum transkriptim çöpe dondü diye konu açsam acaba işe yarar mi bende de

Messie çıkmayan sinek pisliklerini cifle. Çıkmayan ne varsa nemli beze cif dok gerekirse 2 kez 3 kez tekrar sil ıslandikca yumusayip çıkacak sonunda.

Fayanslar lavabo, çelik ve metal ürünler, ankastre, ahşap mobilya, hatta deri koltuklar hepsinde kullanılıyor, yalnızca yerlerde kullanmayın, resmen jilet gibi kayıyormuş, uyarısı var üzerinde, cila etkisi yaptığından zeminde kullanmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…