- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger oyle bir hap varsa bana da soyler misin canim aynı dert bende de var cok zor geliyor
Kalk kiz ne duruyorsun öyleyseKapılar bana bakıyor ben kapılara, yazlıklar bana bakıyor ben yazlıklara. Belki yarın, belki yarından da yakın
Hele su klavye bide yazılarımı karistirmasa:) yanlis yazan hep o (titiz oldugum halde) dedm düzeltme yapmValla kizlar ben bile tjti titiz olhalde halde sanki biri beni arkamdan ite ite is yaptiriyor
durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
bir sürü çamaşır yıkadım, askıda kurudular. onları yerleştirmeden önce dolapları silip, düzenlemem gerek. bu da baya bir iş alıcak. giymediğim şeyleri ayırmam gerekecek.
bir yerlerden hala çöp çıkıyor, çok fala biriktirmişim.
atmaya kıyamadığım şeyler var, normal boyutta mı yoksa gereksiz bir bağlılık mı duyuyorum onlara karşı bilmiyorum. kesinlikle atamayacağım, atamayacağım ve atabileceklerim olarak üç kategoriye ayırıp seçim yapmam gerekiyor. bu da zor olacak. kabası gitti bile diyemem henüz. ortalık biraz toparlandığında ince işler kalacak, pencereler, duvarlar, toz, perde. evim küçük (38m2), bazı şeyleri yerleştirmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum. evde 5 tane fotokopi makinası buldum, neden nasıl, hiçbi fikrim yok... bi ara biriktirmişim. onlardan kurtulmam gerek. çalışıyorlar mı bilmiyorum. anlayan birini bulup hediye edeceğim. tamir edebilir gerekirse. bunun dışında daha çok işim var. çalıştığım için çok vaktim olmuyor, bütün gün ayaktayım dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum.
ama hepsinin dışında çok büyük bir adım attığıma inanıyorum sizler sayesinde. buraya bu başlığı açmış olmam bile büyük başarıydı, nasıl tepkiler alacağım bilmiyordum ama bu kadarını hiç beklememiştim. nasıl teşekkür etsem az. umarım bir gün teşekkür etme şansım olur buralara yolu düşen olursa misafir etmek isterim. (viyana, avusturya)
sevgiler, iyi geceler
yağmur
durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
bir sürü çamaşır yıkadım, askıda kurudular. onları yerleştirmeden önce dolapları silip, düzenlemem gerek. bu da baya bir iş alıcak. giymediğim şeyleri ayırmam gerekecek.
atmaya kıyamadığım şeyler var, normal boyutta mı yoksa gereksiz bir bağlılık mı duyuyorum onlara karşı bilmiyorum. kesinlikle atamayacağım, atamayacağım ve atabileceklerim olarak üç kategoriye ayırıp seçim yapmam gerekiyor. bu da zor olacak. kabası gitti bile diyemem henüz. ortalık biraz toparlandığında ince işler kalacak, pencereler, duvarlar, toz, perde. evim küçük (38m2), bazı şeyleri yerleştirmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum. evde 5 tane fotokopi makinası buldum, neden nasıl, hiçbi fikrim yok... bi ara biriktirmişim. onlardan kurtulmam gerek. çalışıyorlar mı bilmiyorum. anlayan birini bulup hediye edeceğim. tamir edebilir gerekirse. bunun dışında daha çok işim var. çalıştığım için çok vaktim olmuyor, bütün gün ayaktayım dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum.
ama hepsinin dışında çok büyük bir adım attığıma inanıyorum sizler sayesinde. buraya bu başlığı açmış olmam bile büyük başarıydı, nasıl tepkiler alacağım bilmiyordum ama bu kadarını hiç beklememiştim. nasıl teşekkür etsem az. umarım bir gün teşekkür etme şansım olur buralara yolu düşen olursa misafir etmek isterim. (viyana, avusturya)
sevgiler, iyi geceler
yağmur
Hadi o zaman bugün sen o kapilari hallediyosun bende giyenme odasını madem boyle gaza geldik son gaz devam oyleyse konu sayesinde evini temizlemeyen kalmadi sanırımKapılar bana bakıyor ben kapılara, yazlıklar bana bakıyor ben yazlıklara. Belki yarın, belki yarından da yakın
vay bee sen viyanada misin? 38 mlik evim olsa benimde tek başina yaşamaya dünyalara bedel:)durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
sevgiler, iyi geceler
yağmur
Hadi o zaman bugün sen o kapilari hallediyosun bende giyenme odasını madem boyle gaza geldik son gaz devam oyleyse konu sayesinde evini temizlemeyen kalmadi sanırım
çok teşekkürler
ya bura çok güzel bende iş yaparken balkon ve merdiven yıkarken çocuklar bana diyorlardı anne artık komşuya kadar sokagı kaldırımı yıkaHadi o zaman bugün sen o kapilari hallediyosun bende giyenme odasını madem boyle gaza geldik son gaz devam oyleyse konu sayesinde evini temizlemeyen kalmadi sanırım
Bir sey sorabilir miyim ?Aldım şu bimdeki "camlara toz tutturmayan fisfisi" . 2.75 ykr. Yarın fırsat olursa deneyecegim inşallah Mune
Bir de parlatıcı aldım dusakabindeki su lekelerini çok güzel temizliyormus. :)