• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Gunaydin canim
Baslamak bitirmenin yarisidir derler, sen işin yarisini başlayarak bitirdin, e bir kismini da yaptin hallettin, devamini da yaparsin evelAllah :KK5:

Ay messie başından beri okuyorum başarılı ilerliyor ,anlattığın kadar da kötü değilmiş sende daha güzel hale getirdin devamını bekliyoruz...

Eger oyle bir hap varsa bana da soyler misin canim aynı dert bende de var cok zor geliyor:-)

Kapılar bana bakıyor ben kapılara, yazlıklar bana bakıyor ben yazlıklara. Belki yarın, belki yarından da yakın :halay:

Valla kizlar ben bile tjti titiz olhalde halde sanki biri beni arkamdan ite ite is yaptiriyor:KK53:

durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
bir sürü çamaşır yıkadım, askıda kurudular. onları yerleştirmeden önce dolapları silip, düzenlemem gerek. bu da baya bir iş alıcak. giymediğim şeyleri ayırmam gerekecek.
bir yerlerden hala çöp çıkıyor, çok fala biriktirmişim.
atmaya kıyamadığım şeyler var, normal boyutta mı yoksa gereksiz bir bağlılık mı duyuyorum onlara karşı bilmiyorum. kesinlikle atamayacağım, atamayacağım ve atabileceklerim olarak üç kategoriye ayırıp seçim yapmam gerekiyor. bu da zor olacak. kabası gitti bile diyemem henüz. ortalık biraz toparlandığında ince işler kalacak, pencereler, duvarlar, toz, perde. evim küçük (38m2), bazı şeyleri yerleştirmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum. evde 5 tane fotokopi makinası buldum, neden nasıl, hiçbi fikrim yok... bi ara biriktirmişim. onlardan kurtulmam gerek. çalışıyorlar mı bilmiyorum. anlayan birini bulup hediye edeceğim. tamir edebilir gerekirse. bunun dışında daha çok işim var. çalıştığım için çok vaktim olmuyor, bütün gün ayaktayım dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum.
ama hepsinin dışında çok büyük bir adım attığıma inanıyorum sizler sayesinde. buraya bu başlığı açmış olmam bile büyük başarıydı, nasıl tepkiler alacağım bilmiyordum ama bu kadarını hiç beklememiştim. nasıl teşekkür etsem az. umarım bir gün teşekkür etme şansım olur :KK200: buralara yolu düşen olursa misafir etmek isterim. (viyana, avusturya)

sevgiler, iyi geceler :KK15:
yağmur

Günayyydınnn:KK200:

Yurt dışında kiralık depolar oluyor (depo savaşlarını çok izliyorum da history de :KK48: ) eğer oturduğun binada bodrum katında bu tarz eşya koyulacak bir yer yok ise ...böyle bir depo kiralayıp ... atmak istemediğin her şeyi kolileyip orada tutabilirsin .

Benim küçük bir depom var . O kolilerde ne var unuttum belki de . Ama koyarken hatırası olan , atmaya kıyamadığım şeylerdi .

Evde tutma . En kötü yemişim anısını de at :ruh:

Kıyafet ve gardolap düzenini benimde yapmam lazım , bende de durum tırt şu an :KK70: Başlarken bana da haber ver beraber yapalım ... Artık bu başlık sayesinde sadece senin bizim motivemize değil , bizim de senin motivine ihtiyacımız var :KK24: Bak haber bekliyorum dolap düzeni için :KK66:

Hadi kolay gelsin .

durum güncellemesi yapayım: mutfak hala bitmiş değil. çöpleri ve bulaşıkları halletmeme rağmen ciddi anlamda bir düzensizlik var. tam başlayacağım diyorum sonra pes ediyorum bu konuda.
bir sürü çamaşır yıkadım, askıda kurudular. onları yerleştirmeden önce dolapları silip, düzenlemem gerek. bu da baya bir iş alıcak. giymediğim şeyleri ayırmam gerekecek.
atmaya kıyamadığım şeyler var, normal boyutta mı yoksa gereksiz bir bağlılık mı duyuyorum onlara karşı bilmiyorum. kesinlikle atamayacağım, atamayacağım ve atabileceklerim olarak üç kategoriye ayırıp seçim yapmam gerekiyor. bu da zor olacak. kabası gitti bile diyemem henüz. ortalık biraz toparlandığında ince işler kalacak, pencereler, duvarlar, toz, perde. evim küçük (38m2), bazı şeyleri yerleştirmek konusunda da sıkıntı yaşıyorum. evde 5 tane fotokopi makinası buldum, neden nasıl, hiçbi fikrim yok... bi ara biriktirmişim. onlardan kurtulmam gerek. çalışıyorlar mı bilmiyorum. anlayan birini bulup hediye edeceğim. tamir edebilir gerekirse. bunun dışında daha çok işim var. çalıştığım için çok vaktim olmuyor, bütün gün ayaktayım dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum.
ama hepsinin dışında çok büyük bir adım attığıma inanıyorum sizler sayesinde. buraya bu başlığı açmış olmam bile büyük başarıydı, nasıl tepkiler alacağım bilmiyordum ama bu kadarını hiç beklememiştim. nasıl teşekkür etsem az. umarım bir gün teşekkür etme şansım olur :KK200: buralara yolu düşen olursa misafir etmek isterim. (viyana, avusturya)

yağmur

:KK73: Bitmiş sayılır işler.
Pes etmek yok devam :KK37:

yağmur
vay bee sen viyanada misin? 38 mlik evim olsa benimde tek başina yaşamaya dünyalara bedel:)
zaten bitmiş ev temizliği burasi beni de gaza getirdi:)

Hadi o zaman bugün sen o kapilari hallediyosun bende giyenme odasını madem boyle gaza geldik son gaz devam oyleyse:KK73: konu sayesinde evini temizlemeyen kalmadi sanırım :-)

Aynen öyle. Napayım, kalktım sildim güç bela, attım sırtımdan :sampiyon:

hepimiz gizli pasakliymisizda haberimiz yokmus

bende oyle bir gaza geldim ki ne zamandir atamadigim esyalarimi attim dun gelip aldilar suan 3+1 evimde 2 odam bos..
Allahim bu nasil bir rahatlik anlatamam..
resmen sirtimda tasiyormusum..
simdi en sade sekilde dizayn edecegim fazla esya olmayacak..
ne zamandir erteledigim dolabimida duzenlemek istiyorum.. bakalim.. boya yapildiktan sonra insallah..
messie nin konusu hepimize iyi geldi.. hep birlikte arinacagiz :D

çok teşekkürler :KK53:

Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Sen bir hastalığı yenmişsin. Adım atmayı başarmışsın.
Bunu fark etmiş olmak bile başlı başına bir adımken sen harekete geçmişsin.

Dünya da sayılı güçlü insanlardan birisin , gücün hep seninle olsun.

Bundan sonra bambaşka bir hayat bekliyor bence seni :)

Hadi o zaman bugün sen o kapilari hallediyosun bende giyenme odasını madem boyle gaza geldik son gaz devam oyleyse:KK73: konu sayesinde evini temizlemeyen kalmadi sanırım :-)
ya bura çok güzel bende iş yaparken balkon ve merdiven yıkarken çocuklar bana diyorlardı anne artık komşuya kadar sokagı kaldırımı yıka :KK70::KK70::KK70:

messie messie ah ah yolum düşse keşke viyanalara ne güzel olurdu :D önce evini temizlerdik bi güzel sonra gezerdik :D bu arada durum mesajından bi çıkarım yaptım kara sevda izleyicisi misin? :KK50:

Hastalığın teşhisini kendin mi koydun??

Tahminimce sorunun cevabı Evet çünkü doktora gitmeye utanıyorsun bu demektir ki doktora gitmedin...

Bence bu anlattıkların tamamen tembellik gibi görünüyor.

Bulaşık nasıl yıkanır,toz nasıl alınır tarzında sorular soruyorsan durumun gerçekten vahim... Sana tarif edilsede sen yine uygulamayacaksın muhtemelen...

Dediğin gibi destek al en azından kafandan bazı olumsuzlukları atarsın...

Aldım şu bimdeki "camlara toz tutturmayan fisfisi" . 2.75 ykr. Yarın fırsat olursa deneyecegim inşallah Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. :KK200::KK45:
Bir de parlatıcı aldım dusakabindeki su lekelerini çok güzel temizliyormus. :)
Bir sey sorabilir miyim ?
Bu adini bilmedigim ama bimde satildigini bildigim mavi olan urun tam ne icin :)
Her yuzeyde kullaniliyor mu? Zemin haric mis sanirim.
Ornegin yatak odasi takimimi da bunla silebilir miyim :işsiz:

Back